Foto van een Giant V361, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door me op 12-07-2010 om 12:44:15, met 30 reacties.

Giant V361

me
Foto van een Giant V361, bezig met poseren.

Reacties

wiegehts
Dik in orde ja
Wardcase
Ow het heeft er weer aangezeten of niet thom zomaar een nieuwe balen klem 😃
me
Dankje wiegehts!
Lang niet nieuw 😛 .. maar wel woeste kemp klem! Kan mooi met de giant is net slaggie kleiner als een wifo!
DESLAGERURRE
Zo zo .. dapper thom 😃
eddie
Zozo idd 😛 inch pedaaltje zal wel van pas komen 😃
me
Wist dat die reacties kwamen 😄 ! Hebben al verschijdene keren wifo klem bij collega boer gehuurd. Met hooipakken laai je 2 bovenin ! ( zit zo'n beugel op om 2 te pakken ) Kuilpakken gaat ook monster! 3 hoog lukt m ook super op de balenwagens en het viel ons alles mee. Snelheid waarmee je laad is ongekent omdat het ding zo fel en wendbaar is!
fendtjuh
Ding weer ergens op de kop getikt jou kennende? 😛 Mooi man!

Ach lang niet nieuw, verflaag koop je niks voor, als die maar niet gescheurd is wat nog wel 'ns wil gebeuren.
HollandNew
Onze is ook gescheurd geweest maar daar zit nu een mooie las 😄
Gewoon mee naar het loonbedrijf. Daar heb je zelf de spullen niet voor...
fendtjuh
Jawel hoor, goed lasapparaat kun je het prima zelf 😄
HollandNew
Wij hebben er 1 maar die kan niet CO2 (of hoe dat dan mag heten) lassen en de stoppen vliegen er dan al bijna door...
fendt-412
Toevallig op de groep van de melkstal/koeling?
Wanneer wij de waterverwarming aanzetten kunnen we ook niet lassen, melkmachine mag ook niet lopen. Lampen knipperen sowiezo al in huis wanneer de koeling aanvliegt.
Spulletje van 30jaar oud en elke keer maar alles vergroten en steeds meer elektronica, kabeltje erbij, groep erbij. Momenteel zitten we op het maximum.
Lampen knipperen zelfs bij de buren in huis en mn opa en oma 300meter verderop wanneer de koeling aanvliegt 😛

Zon machine valt zelf nog wel een keer wat aan te verstevigen. Niets berekenen, gewoon dikke balk erlangs 😛 Meestal is het wel zwaar genoeg wanneer het op de boeren manier gebeurt 😛
me
Deze haken breken echt niet af ! alles goed afgeschuurd en apparaat op zijn heetst gezet en draadsnelheid op 50% ( Exacte waardes staan er niet op van A etc ) Maar op de dikke snelwisselhaken zag je hem voluit inbranden. Aan de rest van de machine is nog niets gescheurd geweest ofzo. En idd voor de verflaag koop je niets, maar het staat wel net zo strak 😄 !
fendtjuh
Draadsnelheid moet je gewoon afstemmen op de ampheres, maar het zal wel goed zitten als je het zit inbranden! Moet wel oppassen dat je geen randinkarteling krijgt als je hem te hoog zet, dan krijg je net naast je lasnaad een klein gootje, en dat gaat dan net scheuren later 😉 Hoop dat je snapt wat ik bedoel 😛

Klopt, maar bedoel meer dat er dan vaak al aardig wat van de prijs afkan 😉
MaartenMandemaker
Mooi werk Thom met de mini 😄 Vorige week ook nog wat gewikkelde ronde balen geladen met de Schaffer maar dat gaat heel mooi 😄 Mooi snel en wendbaar.
ford8630power
De oude bewoners hier deden bijna niks anders als lassen ed. De stoppen vliegen er hier ook bijna nooit uit 😉
huub
Vorige week nog 18 vierkante en 31 ronde geladen en gelost, gaat inderdaad heel snel..
MaartenMandemaker
Stro gaat ook altijd mooi, 2 of 3 op elkaar met de mestklem. Zware kuilbalen word ie redelijk licht in de kont, balenklem van ons is al knap zwaar.
huub
Je neemt me de woorden uit de mond, stro opbrengst viel niet mee dit jaar..we hebben er al eens aanzienlijk meer afgehaald..
MaartenMandemaker
Hebben jullie al stro binnen? Gerstestro? Achterhoek heeft z'n portie nu wel weer gehad of niet als je het zo ziet en hoort. Hebben hier nu bij elkaar een 55/60 mm gehad ongeveer. Was het ook wel nodig
huub
Gerstestro ja, mwoah, we kunnen nog wel regen gebruiken, hier hebben we vanaf zaterdag 25-30mm gehad..
HOOIJMAN
Wij hebben maandag 10 mm gehad.. met een enorme storm en onweersbui erbij..
huub
Toen hadden wij 15, en maandag avond 2, vanmiddag 3, en zaterdagavond 8 😉
MaartenMandemaker
Wij zaterdagavond/nacht 35 mm, met een dikke onweersbui en een storm. Gistermiddag nog een mm of 20 schat ik. Morgenmiddag praten ze weer van regen en onweersbuien.

Zwarte cross word een openluchtfeest hoorde ik?
FENDTfarmer
Jah 1 tent blijft een openlucht tent.
HOOIJMAN
Zwarte cross ligt het meeste vlak ja.. daar heeft het nog harder gewaait, zaterdag 7, maandag 10 en vandaag nix. Hoop morgen nog een paar goede buien te krijgen want de mest ligt er net vanmiddag allemaal op..
meilandfan
@ hooijman dacht al wat ruik ik toch 😄
HollandNew
Als hier de koeling aan gaat kun je net de melkmachine aanhebben maar dan tegelijk de waterkoker of iets anders stroomvretends aanzetten wil niet. Laat de stroom ook maar mooi zitten zo. Alle draden hebben andere kleuren omdat het goedkoop moest bij de vorige bewoners 😛
huub
Hier kan alles tegelijk draaien 😃
me
Ze zitten wel super gelast, viel me alles mee van mezelf. daar gebeurt 100% niets mee !
En maarten idd, zelf keer klem van ander geprobeerd maar stonden te kijken hoe mooi dat ging, maar dat was wat zwaardere wifo dus dit moet helemaal mooi gaan. Misschien voor de hooipakken nog een rek bovenop dat je er 2 kan pakken. Maar dan vraag je constant uiterste van de giant dat is ook niet wat. En zelfs na al die buien zijn de hoge stukken hier nog aan de droge kant! Laat t maar is lekker rustig een tijdje regenen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Giant V361 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!