Een in zeer originele staat, deze Someca 612, staat nog steeds in de originele lak, stickers waren ook nog goed aanwezig zo te zien, de trekker is volledig compleet en voorzien van alle trekhaken enz.

Fiat Someca 612

guy
Een in zeer originele staat, deze Someca 612, staat nog steeds in de originele lak, stickers waren ook nog goed aanwezig zo te zien, de trekker is volledig compleet en voorzien van alle trekhaken enz. De toch zeldzame Someca 612 waarvan er niet zoveel van gemaakt zijn, en toch stonden er 3 stuks te Panningen. Eigenaar van deze trekker was van Zuid-Limburg, Nederland.

Reacties

de yanmarman
Heb ik ook zien staan,ik vond het ma een lelijk ding
Groothengeveld
Weet jij hoeveel pk zo'n someca heeft?
guy
Normaal 65 pk, zelfde motor dan of de 615. Maar de motor kan veel meer aan, grote motor, grote inhoud, lange slagmotor. Maar origineel trekken ze ook al alles mee, ze blijven doortrekken.

Idd mss niet de mooiste, maar bij iedere Fransman dubbel en dik gekent! Maar deze neus hebben ze niet lang, en niet veel van gebouwd, later is dit de 615 geworden zoals ik al zei.
peeke
Vind het e prachtig ding. Ziet er nog echt prima uit.:)
fiatjuh
Ook in Panningen geweest,ben vandaag ook geweest,foto`s komen nog,deze mooie ook gezien
fiatfan
Het was wel warm he guy?
landinifan
Pfff mijn landini is tog nog zeldzamer hoor. der stond geen één 4500 wel een 3000,5000

ik vond het ook warm in de namiddag 😛
de yanmarman
In de voor middag was het nog fris
fiat350
In de voormiddag leek het erop dat we eens ging nat, net als vorig jaar...
guy
@landinifan, in italie lopen er wel meerdere van uw landini's hoor, zij ma gerust 😛 Of zijn er daar ook maar weinig van gemaakt?

@Fiatfan, een beetje jammer dat we elkaar niet zijn tegen gekomen he?? Rond 1u in de middag zijn wij al terug naar huis vertrokken.
fiat 666
Was dat in Bossuit Guy?
guy
Nenee, dit was gisteren in Panningen Nederland
Abarth
Niet mijn favourite fiat, wel bijzonder!
guy
Someca Bart, geen echte Fiat 😉
fiatfan
Ja, Guy, ik heb nog getwijfeld om te bellen waar je liep, maar ik wilde ook op tijd weg en moest nog een paar dingen zien, dus een beetje harder gelopen...
peeke
Heb spijt dat ik niet ben kunnen gaan maar volgend jaar mogen ze nog afkomen met wat ze willen , ik wil dat ook eens gezien hebben daar 😄
guy
Tis zeker de moeite hoor!

@Fiatfan, zal voor de volgende keer zijn he, jij moest toch nog eens hier in de streek zijn?
fiatfan
Misschien volgend seizoen. heb dit jaar de planten met collectief vervoer laten meekomen. wist niet dat jouw woonplaats zo ver weg was!
guy
Wat bedoel je met ver? ver van dat adres van je planten of ver van bij u?
fiatfan
Van ons
guy
Inderdaad, een goeie 7 km verder rijden en ze spreken Frans 😛
Abarth
Wat ik me zo afvroeg, kom je daar netzo veel als aan de Vlaamse kant?
guy
Nee, niet zoveel eigenlijk, mss voor wat trekker treks en wat beurzen maar verder niet. De NH dealer waar ik ga voor de stukken voor ons fiats ligt vlak op de grens met wallonie, de helft van zn werknemers spreken dus frans.
guy
Ik woon eigenlijk in een 3 hoek, ik woon in oost vlaanderen, rij je hier 2km verder is dat west vlaanderen, en rij je dan eneige km naar het zuiden zit je in wallonie..
rudy
Een grensgeval zoals ze zeggen , maar het is er wel mooi he
guy
Idd, vandaag met graan naar warcoing gereden, de echte walen en zo dichtbij, rijden ene hoop oude NH en laverda dorsers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat Someca 612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!