Foto van een Landini Legend 115, bezig met trekkertrekken in laren. Foto is geplaatst door marcoMFFAN op 02-08-2010 om 17:33:16, met 30 reacties.

Landini Legend 115

marcoMFFAN
Foto van een Landini Legend 115, bezig met trekkertrekken in laren

Reacties

marcoMFFAN
Toen mosse er ant trekken
hall
4de geworden dacht ik
marcoMFFAN
Klopt
Maris
Die Legend's schijnen toch behoorlijk taai te zijn. Ik heb het hier eerder gehoord dat een Legend 115 de groenen en rooien achter zich laat.
MaartenMandemaker
Quadram power onder de kap he 😄
Maris
Zeker, fantastische motoren! Ik zou me hier nog wel een dagje mee willen vermaken.
MaartenMandemaker
Vind dit de mooiste serie Legend's, vooral de lateren met 3 traps powershift enz. Zijn wel zware trekkers voor hun pk's.
Maris
Geef mij dan ook maar dit model, dan een 165 Deltasix met omkeerhendeltje. Die cabine's zijn toch wat ruimer dan die nieuwe modellen.
MaartenMandemaker
Ja dit model bedoel ik ook 😄 Deze zijn later leverbaar geworden met deltasix en geveerde vooras 50 km/u enz. Die lopen wel donders hard 😄
CoenNijenhuis
Bovenstaande chauffeur presteert ook altijd heel goed met een Landini 5500.. beresterk 😄
MaartenMandemaker
Hebben ook een keer proefgereden op een Mythos, op zich een leuke trekker maar die cabine is aardig smal.
Maris
Ja ja, psies zoéén ja! Toch jammer, deze waren volgens mij ook wel goed. Die Mythos was nou niet bepaald succesvol te noemen. Maar ik blijf Landini's toch wel erg mooi vinden.
MaartenMandemaker
Ja die Legend's zijn niet verkeerd. Die andere modellen weet ik zo niet, hoor ik weinig over. Hier in de omgeving rijden vooral 50 en 80 serie's, en ook wel wat nieuwere modellen, maar dan vooral de eenvoudige 4 cilinders. Zijn zeker mooie trekkers.
Maris
We hebben 6550 en 8880 gehad en een rode 10000. Die waren allemaal wel goed, maar ja, zit ook niks op of aan..
mxpower
Ligt hetzelfde blok in als in onze tef coen
kaampsje
Naja.. deze legend's gaat nog. de grotere zou ik niet kopen als ik jullie was 😉
mxpower
En de reden daarvoor is?
guus hiddink
Heb al eens een dag of 5 op een legend 140 gereden maar wat niet echt super was dat koppeling was erg naar of hij kwam in 1 keer of heel laat en de powerschift was veel te traag met zowel op als terugschakelen hij had wel 2 andere fijne dingen hij was bijzonder stil binnen fel en liep dik 55km/u
Maris
Een 140 of 145 Guus? Dat maakt qua model nogal verschil. 145 is hetzelfde als deze, maar een 140 is een nieuwer model...
mxpower
Op t werk hadde ze eerder een 145 ma ik vond het altied wel woest om met het ding te rije,,!! aleen echt veel zicht had je niet,,
CoenNijenhuis
In welke Tef zit dezelfde motor dan Peter?
mxpower
6170's bij ons,
guus hiddink
Was een 100% zeker een 140 Maris.
Maris
Dan was het dus een later model. Die hebben zeer krappe cabines. We zijn eens om een 130 uit die serie heen geweest, die liep ook al zo hard. Maar die cabine stond mij flink tegen.
kaampsje
Wat het probleem is? Hier eerder een Lengend 115 gehad gewoon schakelen. nu een 115 met 3-traps powershift en hadden toen die tijd een 135 legend andere brandstofpomp eronder en naar 165 opgeschroeft. Ding was altijd kapot. stukken ijzervijzels in de VERSNELLINGSBAK.. nou ding weggedaan. Nieuwe Landini Landpower 165 gekocht. splintertjenieuw 2 jaar gehad.. ook het zelfde geouwehoer. ding lag vaker uit elkaar dan dat we er mee reden. wat blijkt nou: Die grotere trekkers hebben allemaal 90 PK Versnellingbakken ipv meer. daarom gaan die hele versnellingbakken naar de kl*ten.. Ding weg, Fendt 820 nu hier.. maar de 115 hebben we nog wel maar die heeft allemaal storingen in de powershift zitten etc.
mxpower
Okeee...maaar niks motorisch,,zo te horen dus,,
kaampsje
Hmm niet het meest ideaal.. maar 115 nu 7000 uur gelopen en nog niet echt hele grote reparaties gehad..
mfcase
Ik, mfcase en jd4050 hebben dit object verplaatst van Tractoren Landini Legend (Trekkertrekken) naar Tractoren Landini Legend 115 (Trekkertrekken)
Mikkell
Ook leuk zit ik hier te scrollen, zie ik mijn opa met zijn kut landini hahaha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Legend 115 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!