Toen ik de foto's van Sebas zag van die AS22 op Libramont moest ik denken aan mijn dagje toeren op een AS240 van een kameraad.Het is eens wat anders dan op zo'n grote te rijden, en je valt (jammer gen

Schlüter Oldtimers

Schluterfan
Toen ik de foto's van Sebas zag van die AS22 op Libramont moest ik denken aan mijn dagje toeren op een AS240 van een kameraad.

Het is eens wat anders dan op zo'n grote te rijden, en je valt (jammer genoeg) ook zo niet op... Alhoewel 😃 ... Er was wat mis met de uitlaat van deze, zodat die trekker nogal begon te fluiten bij het gas indrukken. Tijdens de rit werd dan door de ander deelnemers van de rit gezegt, "ge moet gij nie fluiten na de meiskes gij, uwen trakteur doe da al! 😃 :D" .

Reacties

mbtrac800fan
Haha 😃, schonen trekker handig als ge voorbij de meiskes komt!! zo ene wil k ook!
Valtrafan
En ik ook 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Oldtimers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!