Foto van een Schlüeter Compact 850 V, bezig met poseren.foto is gemaakt op het hmck in ravels 2009 vondt ik nog ergens onze 856 staat er naast zie je nog net een stukje ik weet niet zeker of het type

Schlüter Super 1050 V

ih 856
Foto van een Schlüeter Compact 850 V, bezig met poseren.
foto is gemaakt op het hmck in ravels 2009 vondt ik nog ergens onze 856 staat er naast zie je nog net een stukje ik weet niet zeker of het type goed is dus mischien moet die veranderd worden

Reacties

Schluterfan
Das een Super 1050V. Te herkennen aan de kleine raampjes onder de voorruit. Een Compact heeft deze ook gehad, maar deze trekkers waren korter en wat kleiner.
Valtrapowerr
Ik, heb dit object verplaatst van Tractoren Schlüeter Compact 850 V (Poseren) naar Tractoren Schlüeter Super 1050 V (Poseren)
ih 856
Ok bedankt 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1050 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!