Foto van een Deutz-Fahr Agroplus 95, bezig met poseren. als goed kijkt zie je gewoon een same silver in deutz-fahr kleuren.

Deutz-Fahr Agroplus 95

jordi 1455
Foto van een Deutz-Fahr Agroplus 95, bezig met poseren. als goed kijkt zie je gewoon een same silver in deutz-fahr kleuren.

Reacties

Deutz Keroltje
Een deutz Fahr is het gewoon hoor 😛
Same zet er andere kappen op.
bas930
Zoveel anders zijn de same kappen trouwens ook niet.
jordi 1455
Het zit in een holding daardoor krijg je deze trekkers.
nht8040
Speciale dubbellucht moet ik zeggen 😃
Same Minitauro 60
De kappen een silver zijn anders... De neus is vergelijkbaar. De cabine is ook anders dan die van een Silver 😛 Zou eerder zeggen dat de cabine vergelijkbaar is met een dorado! Wel jammer van die achterband... Waar ik eigenlijk ook niet echt het nut van snap :S De spatborden zelf, die hadden groen moeten zijn! Maar hij is best wel mooi, goed voor een "grote" tuinbouwer 😛
vedder
Dit type van de agroplus is exact gelijk inclusief kappen aan de toen ook leverbare same explorer en lambo. r3 is trouwens wel troep
Same Minitauro 60
Slechte ervaring mee?
vedder
Agroplus 100 ja, nou is tie mooi van mark de bresser

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agroplus 95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!