Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 100, bezig met gras maaien.. Foto is geplaatst door hannoez op 19-08-2010 om 18:44:05, met 7 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 100

hannoez
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 100, bezig met gras maaien.

Reacties

Deur324
Dit is toch een van de nieuwere type's schijvenmaaier van deutz fahr.
hannoez
Ja klopt, deze klapt naar achteren zegmaar. De vorige type klapte volgens mij omhoog en is daardoor ook ongeveer een halve ton zwaarder.
Deur324
Oke dit is zeker wel meer als 3 meter breed of niet.?
hannoez
Nee 4 meter:) in het boekje staat dat je met deze maaier tot 25 km/u kan maaien, maar onze trekker die kan maximaal met deze maaier 20 km/u maaien. We kunnen alleen zo snel maaien als het land goed vlak is anders stuitert de maaier te veel over het land en maait hij het dus niet mooi vlak af.
Deur324
Ok maar dat schiet wel aaardig op he 4 meter wij hebben maar 2,30 en dat schiet ook al aardig op, Wij rijden ook iets van 20 km/uur.
hannoez
Met zo`n maaier kunnen we dan wel dik 4 bunder per uur halen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!