Foto van een Fordson Major, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door auw fordje op 23-08-2010 om 21:27:56, met 6 reacties.

Fordson Major

auw fordje
Foto van een Fordson Major, bezig met poseren.

Reacties

Valtrafan
Gered van de sloop ? 😃
auw fordje
Dag allemaal, ik heb wat foto's geplaatst van deze tractor. Ik wil hee lgraag weten wat voor type en bouwjaar deze tractor is. Kijk vooral naar de andere foto's, daarop heb ik ingezoomed op nummers die ik terug kon vinden op de tractor. Ik wil deze tractor heel graag opknappen, alle informatie is zeer welkom!!!
Wie kan me op welke manier dan ook helpen???
graag jullie reactie,
alvast bedankt,
met vriendelijke groet,
Ralf
manus
Dit is een power major 1955-1960
malcon
@auw fordje hoe ziet die er ondertussen uit?
dickt
@auw fordje
Als het een Power Major is zou het serienummer aan de rechterkant op het motorblok moeten staan (volgens het bijgevoegde linkje). In het linkje staan ook de serienummers per bouwjaar.
Ik weet dat het bijvoorbeeld bij een Dexta ingeslagen staan in de flens tussen blok en koppelingshuis. Maar hoe het hier precies zit weet ik niet.
Linkje gegevens Power Majors
Linkje gegevens Fordson tractoren

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!