Onze Hanomag R425 inclusief de originele cabine(wat dan weer wel speciaal en weinig gezien is).. Foto is geplaatst door Hanomag440 op 01-09-2010 om 19:49:40, met 5 reacties.

Hanomag R435

Hanomag440
Onze Hanomag R425 inclusief de originele cabine(wat dan weer wel speciaal en weinig gezien is).

Reacties

George
Zo mooi Hanomagje , jullie hebben een hele collectie oldtimers zie ik. Doen jullie zelf ook restauratiewerk ? Ik zie dat je uit Stramproij komt , ik kom uit Budel en heb pas een Hanomag Perfect 400E uit 1968 gekocht. Deze is echter ooit gespoten in de kleur rood terwiojl deze eigenlijk geel moet zijn.
Hanomag440
Dank je. Ja, wij restaureren de tractors allemaal zelf, dat is namelijk het leukste werk om te doen. Budel, dat ligt hier niet ver vanaf inderdaad. Ik heb de 400E gezien, hij is nog een zéér goede staat! Maar Jansen Duiven zal wel weten wat hij er voor moet vragen. Ga jij hem restaureren of ga je er nog mee werken?
George
Was inderdaad geen koopje , doen jullie ook spuiten voor anderen? Ik zou die van mij graag weer in de kleur geel/groen hebben.
Hanomag440
Spuiten voor anderen doen wij niet, sorry. Maar ik zou het je ook afraden want het is heel leuk en zo kun je je tractor "kleur" zien krijgen (letterlijk en figuurlijk)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hanomag R435 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!