Foto van een Universal 450, bezig met poseren in voorhout.. Foto is geplaatst door warmerbros op 26-09-2010 om 18:32:30, met 19 reacties.

Universal 450

warmerbros
Foto van een Universal 450, bezig met poseren in voorhout.

Reacties

fiatjuh
Mooie licentie Fiat!
warmerbros
Zag er wel een beetje opgelapt uit, de velgen effe groter gemaakt met verf
RobDeutz104
Waar stond deze?
guy
Wij hebben ook zo'n utb gehad, zeer tevreden mee geweest, was nooit niks mee. Toen we hem kochten stond die wel op verhoogde vooras (zoals de meeste) wij hebben er een gewone vooras onder gemonteerd.
warmerbros
Op de achtergrond staat het bedrijf van staro naast geerlings aan de vaart,de foto is gemaakt aan de loosterweg achter salm
fiatfan
Ken jij deze, want hoe kun je zo zien dat het een utb is?
guy
Tja, daarvoor moet je dichtbij zijn
warmerbros
Ik had gekeken bij universal 450 en die leek er het meeste op ook de uitlaat aan dezelfde kant,maar als het een echte fiat is hoor ik het graag
guy
Het verschil staat op de boite ingegoten dacht ik, bij Fiats staat OM, en bij UTB, stata het UTB logo ingegoten toch?
warmerbros
Zo dichtbij ben ik niet geweest guy maar weet je wat dit tractorfan.nl/picture/404829/ is?
guy
En DT, maar van zover kan je er maar naar raden he 😃
warmerbros
Haha,je zou ze moeten dromen guy,haha
guy
Zo'n dromen heb ik niet hoor 😃
warmerbros
Een mf 135 herken ik van een kilometer afstand dat zou jij met fiat moeten hebben,haha
guy
Die herken ik zeker, en horen ook, maar dit kan ook zoveel zijn, een 600 en 640 zien er het zelfde uit, maar zijn toch anders he.. tzelfde met een MF 133 135 toch?
fiatfan
Ja bij mij staat op de versnellingsbak een groot typeplaatje met UTB erop. dit kan net zo goed een fiat 450 zijn. warmer maak mogen maar efffe een plaatje vanaf de andere kant. aan de dynamo kan ik het al zien...
Abarth
Mooie trekker hoor! 😄
warmerbros
Dan moet ik er weer heen rijden wij zitten aan de overkant van een brede vaart achter de trekker ik had hem al eerder zien staan dus ik dacht ik rij erheen maar hij stond achter op de dam bij een kweker,dus ik dank dat dat hem niet gaat worden ik kijk wel als ze er straks mee aan het werk zijn dan kan ik hem misschien een keer van de andere kant pakken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Universal 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!