Foto van een Ahlmann AZ 85, bezig met poseren.Met het schuifje om het voer in de stal aan te schuiven.

Ahlmann AZ 85

John Deere 6600
Foto van een Ahlmann AZ 85, bezig met poseren.
Met het schuifje om het voer in de stal aan te schuiven.

Reacties

FENDT 716
Mooie schuif maar waarom heb je hem niet gewoon recht voor de bak gemaakt dan kon je ook de andere kant opschuifen ja want je hebt toch een zwenkgriek dur opzitten. maarja wel een mooi ding en makkenlijk aan te pakken met die kuil bak.
Pascal
Denk dat je daar op de voergang niet genoeg ruimte voor hebt om de giek helemaal te zwenken
FENDT 716
Ja dat zou kunnen ja maar ik denk dar een gemiddelde voergang is 4 a 5 meter breed is en dan heb je toch wel genoeg ruimte maar ja het zou kunnen dat ze hem ook gebruiken om het voer aan te drukken en dan heb je kans dat je aan een kant over het voer moet rijden als je de schuit er recht voor zou hebben.
John Deere 6600
@ fendt 716 als je hem recht op de bak zet kun je hem met het zwenken niet schuin genoeg zettten, want dan komt de giek tegen de banden. En we hebben ook een "recht" schuifje, daar doen we oud voer mee opschuiven.
case1
Hoe kom je aan zon rubberen mat?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!