Foto van een Schaffer 336, de dubbellucht weer tevoorschijn getovert... Foto is geplaatst door huub op 01-10-2010 om 19:42:40, met 14 reacties.

Schaffer 336

huub
Foto van een Schaffer 336, de dubbellucht weer tevoorschijn getovert..

Reacties

Baltus_steyr
Zo, jij kan goed toveren!!:phaha. die moeten zeker weer in de mais gebruikt worden...Als aanrij trekker, of sleeptrekker?haha.
huub
Morgen in de perspulp, donderdag gaan we hakselen, als ik zin heb gaan ze er dan weer aan voor op de kuil, als het zo blijft als nu dan is slepen niet nodig..
tractorquintentje
Tover hier dan maar is een setje 600-r38 😃
huub
540/65/R38, past mooi aan onze Hürlimann 😃
Femmy
Zo'n mini shovel hebben wij nu ook! 😄 Handig!
GijsMF
Ja heb je die Thaler 234 nu ook ja? Rij er voorzichtig mee, want je wil je er nog wel eens in vergissen, maar verder zijn die mini shovels wel geniaal!
Femmy
Ja we hebben hem van de week opgehaald met de zaagselstrooier erbij, rest is nog daar.
GijsMF
Mooier werk dan kruien he? 😛

Alleen dat zaagsel strooien was wel lastig, kent maar 1 versnelling dacht ik. Dus moet je staan op de rem + vol gas zodat je wel de zaagsel in de boxen krijgt en tegelijkertijd zo hard moet remmen dat je heel langzaam gaat... Anders vlieg je door de stal met de bak op zn hoogst, dat heb je liever niet denk ik 😃
me
Valt best mee .. je moet ermee leren rijden en werken .. wij laaien er zelfs in hoog tempo grote balen mee tot 3 hoog op de wagen! Gaat monster! En zo'n inchpedaal gaat zo zwaar nog niet, das juist heel mooi doseren .. shovels met 2 versnellingen gaan in mijn ogen te hard of te langzaam .. te hard om volle bak te kunnen scheppen te langzaam om naar andere schuur te rijden!
huub
Onze heeft twee groepen, maar dat is vooral omdat in combinatie is met de snelgang, staat bijna altijd in de hoogste groep, ook als je aan het schuiven bent is het vermogen in de hoge groep veel beter te doseren..het inchpedaal gebruik ik alleen bij het vegen..
huub
Deze banden zijn te koop..
tractorquintentje
@huub maat? 😛
huub
16.9r34, molcon 5-ster. goede banden op goede velgen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schaffer 336 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!