Foto van een JCB Fastrac 3230, bezig met maïs hakselen.. Foto is geplaatst door AGHEM op 07-11-2010 om 15:49:55, met 12 reacties.

JCB Fastrac 3230

AGHEM
Foto van een JCB Fastrac 3230, bezig met maïs hakselen.

Reacties

Veken
Mooi werken zo, maar mis je niet de druk op je trekker ?
koeninterfan
Als het een vaste dissel hebt heb je daar geen laast van
Veken
Je hebt vooraan een stuurmolen met een dissel, maar dat zet geen druk over naar de trekker, toch ? Ofwel is dit iets wat ik nog nooit gezien heb. Mij lijkt het net hetzelfde als een platte wagen ofzo werkt. Kan niet goed zien of het een dolly is of niet.
IamCandyman
Ik denk dat koen bedoelt dat de dissel niet kan naar boven of onder kan. Daardoor drukt hij ook op de trekker.
hermanjohndeere
Die dollys van siga nova zijn idd, dus zorgen wel voor oplegdruk op de trekker.
Veken
Als het een dolly is, dan kantelt de dolly waar je hem aankoppelt (aan de opligger). Okay, ik wil wel aannemen dat het wat druk overzet. Maar toch niet hetzelfde als een silage-wagen lijkt me.
sebas deutz150
Deze dolly kan geeft gewoon een opleg druk van 3 ton
Gebroeders Smid
Stoer
wibe
De dissel zal wel vast aan de dolly zitten, en de voorste as van de dolly zal wel een liftas zijn, dus dan krijg je een soort van hefboom effect tussen de achterste as en de trekbek van de jcb, dus druk genoeg op de trekker.
Nils
Hmm, weet ik weer wat vragen voor nieuwjaar, deze wagen zou wel mooi passen aan onze fastrac 😛
Inter1246fan
POWERRRRRRRRRR

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de JCB Fastrac 3230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!