Foto van een International 624, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Landyman217 op 07-11-2010 om 17:47:41, met 7 reacties.

International 624

Landyman217
Foto van een International 624, bezig met poseren.

Reacties

IHC-power
Mooi, dat is er precies nog één van de beginjaren.
1046
En zo te zien met hard plaatwerk
IHC-power
Idd, ziet er nog goed uit. En de embleempjes nog aanwezig...
wolseley
Deze is super staat!!
te koop?
jehan
Landyman hebben jullie deze allang ..of waar hebben jullie em gekocht ..lijkt verdraaid veel op de 624 die wij vroeger hadden
Landyman217
@wolseley, helaas is de tractor niet te koop. 😄

@jehan, Ik heb hem van mijn oom overgenomen. Deze had een keer een voermengwagen gekocht waar deze 624 voor stond. Die had mijn oom erbij gelult zeg maar. Er zitten al oude stickers op van de Kloet uit Ede volgens mij. Ook het nummer 13 op de kooi. Iemand anders dacht dat deze dan mogelijk uit de flevopolder zou komen, ook aan de grote grove smalle achterbanden. Hier in het zuiden met wat natter grasland zou ik wel lagere bredere minder grove banden willen.

De bedoeling is om hem op te knappen en ik heb zalfs alle delen van de cabine kunnen vinden met een polyester kap van Sekura. Dus als iemand hier info over heeft en ook de juiste kleurnummers dan houdt ik me warm aanbevolen. De lak is wat dof en het enige rot wat hij heeft is de plaat onder de accubak links van de stoel en een beetje op dat spatbord.

Kon hem voor de winter bij mijn oom binnen neer zetten en probeer dan ook de cabine af te krijgen. De deuren moet nieuw plaatwerk in gelast worden.

Sorry voor de late reactie allemaal.

Groeten,

Maarten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 624 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!