Foto van een Claas Ares 566 RZ, bezig met balen persen.. Foto is geplaatst door jehan op 16-11-2010 om 18:51:38, met 127 reacties.

Claas Ares 566 RZ

jehan
Foto van een Claas Ares 566 RZ, bezig met balen persen.

Reacties

wouterk
Podikke... Mijn stem heb je binnen!

Wie hef dizzen ontiegelijk mooie foto gemaakt?
jehan
Een neef van gert die heefd hier een hele reportage gemaakt .ik heb dr 56 in de lapdoos zitten nu ..komen nog wel meer fotos ..gert was hier gelijk aan het harken
daan knol
Potterverdikke ! Wat een mooie foto!
wouterk
Heffe mooi e doane!
Kamps
Das dan waaRSCHIJNLIJK OOK N NEEF VAN MIJ JEHAN? maaruh keurig plaatje, komend jaar maar n arion voor deze pers denkj ikd an ist feest compleet
casemx135
Pfff gelukkig zit die deurstijl daar 😃
maar toppertje hoor!
Groothengeveld
Toppert!
jehan
Dat kan maar zo een neef van jou zijn andre ..deze fotos heeft emiel gemaakt uit wenterswiek ..en al een stel trekkers verkocht dan
JD6930
Prachtig! Okk mijn stem heb je binnen!!!
CasOudeMunnink
Op de golfbaan aan het balenpersen

En voor de oplettende mensen moet je het model van de balen op de wagen een zien dat is pas een topertje
Kamps
Ja Emile is mijn neef ook jehan;) maar ben net 2 dagen op pad en heb gert nog neit aan de tel gehad dus neej nog geen trekker verkocht
Thijs Vossers
Cas hej daor ook al verstand van ?
CasOudeMunnink
Ik wet wel hoe ik de balen wil zien en ik let nog wel een beetje op als jehan mien iets uut legt
jehan
Jaja cas heefd vorige week uitleg gehad over de balen pers ..den antivries kuj toch nog wel wat leren
DESLAGERURRE
@Kamps

nog niet ? :lol:
CasOudeMunnink
En dan gaat het allemaal in de diepvries zodat het niet bedrefd en dan kan ik het later eens een keer gebruiken..
jehan
Goed bezig cas hahahaha
Kamps
@DESLAGERURRE Neej nog neit maar ben ook nog niet bij je aan de deur geweest he, en geloof wel dat dat de bedoeling word;)
jehan
Diederik maak je borst maar nat
Favorit614
De wie/wat nat maken ?
jehan
Hahaha denk dat je wel snapt wat ik bedoel
Kamps
Hij houd acuut op met reageren. Is zich aan het bedenken hoe hij onder al die handel uitkomt;)
Kamps
Hij houd acuut op met reageren. Is zich aan het bedenken hoe hij onder al die handel uitkomt;)
jehan
@Kampsgert zei dat je wel 2 trekkers kon krijgen van de firma
Kamps
De claas en de renault zeker? En dan weer 2x arion 640 terug?
DESLAGERURRE
@Kamps

dan kan ik kort zijn ... :lol: wij kopen eerst niks meer 😃
jehan
Eerste zin heb je goed andre de laatste helaas niet
Kamps
Jij zegt helaas? Dus zou ook graag 2 640 ers zien? 😉 en slager je weet nooit wat er in het seizoen gebeurd, daarnaast zijn we er niet alleen voor verkoop maar ook relatieonderhoud 😉 en daarnaast hebben we een interesant pakket tuin en park spul met bijbehorend onderhoud.
DESLAGERURRE
Onderhoud doe ik zelf ;)weet je nog 😃
Siebenga
Owje tis een gladjanusje hoor ik wel.. denk er maar om dat ie niet met vrouw des huize om tafel zit.. voor je het weet heb je een claas zitmaaier 😛
eddie
Dat zal wel meevallen siebenga, en sinds wanneer mag een vrouw over een zitmaaier mee beslissen ? :| 😃
jehan
Eh andre dat helaas is voor u bedoeld ik ben niet zon claas fan
Kamps
Tja Jehan das angst voor t onbekende zeker? bedoel wat er bij gert loopt zijn natuurlijk renaults en geen echte claasen. en sinds wanneeer is dr n claas zitmaaier? en ik heb geneog aan mn eigen vrouwtje hur;)
Kamps
Nou Slager dan verwacht ik je ngo wel op onderdelen jacht komend winter
eddie
Hoe bekijk jij claas nu dan kamps ? kijk je er anders tegen aan toen je nog nie bij de Vries was ? beetje positief over het merk ? (natuurlijk ga je et niet afkraken nu maarja 😛 )
fendtjuh
Natuurlijk is hij positief daarover, iedere vertegenwoordiger krijgt informatiecursussen om de band met het merk te versterken enz. enz.

Buurjongen is helemaal into-the case sinds hij daar vertegenwoordiger is 😃
me
Geloof ik geen reed van 😉! Claas heeft ook slechte types en vertegenwoordigers zullen het nooit lekker vinden om zo'n trekker te verkopen bij een goeie klant .. Dat geld overigens voor ieder merk wel gok ik zo, laat staan hoe vertegenwoordigers van nh zich voelen 😛!
fendt-412
Hersenspoeling heet dat proces geloof ik 😛
maartendankers
Manipulatie
ford8630power
Sommige vertegenwoordigers willen soms iets niet verkopen omdat ze zelf donders goed weten dat dat niks is. Maar hoe langer ze er mee werken hoe gekker die tunnelvisie wordt ja, het beste kun je een vertegenwoordiger op de stoep hebben die ook bij andere mech. bedrijven heeft gewerkt.
eddie
Nou zo tuurlijk is dat niet hoor guido, hij kan toch gewoon zijn mening zeggen, elk merk heeft plus en min punten dat hoef je toch niet weg schuiven ?!!!
FENDTfarmer
Of juist niet. worden ze niet geloofwaardiger op. ken er ook wel wat die met melkmachines vanalles al hebben gedaan. elke keer is hun merk alles en t andere merk niets, ze werken inene bij een ander bedrijf en dan is het merk wat eerst nix was super en andersom
me
Echte vertegenwoordiger gaat de spullen van een boer ook niet afzeiken .. Dat hoor je ook nog wel eens dan hoef je niet meer terug te komen 😛!
fendtjuh
Waar geloof jij geen reet van thom? 😛

Precies FF. Als je als vertegenwoordiger al niet gelooft in het merk wat je verkoopt kun je beter koekebakker worden. Een slecht type zou kunnen of machine, maar over het algemeen gaat een verkopre niet zeggen dat het merk wat hij verkoopt slecht is.

Klopt Thom... die heb je er ook bij, dan is dáár het gat van de deur/erf 😃
fendt-412
Als je vertegenwoordiger hebt die andere merken af gaan kraken kun je ze beter direct wegschoppen.
Je hebt ze ertussen zitten, als je vraagt waarom ze beter zijn weten ze het opeens niet, of het blijkt niet eens beter te zijn.

Met werktuigen valt er vaak nog wel wat te onderhandelen, kan nog wel een keer bij een ander ingekocht worden en dat hij wel door dat lmb wordt onderhouden. Met trekkers gaat je dat denk ik tegen vallen, wordt je wel op je vingers getikt door de importeur. Of het moet al een trekker uit dezelfde groep zijn, bv CNH en AGCO. Dealer waar wij zon beetje alles mee doen heeft meer MF's in de werkplaats staan dan dat er fendt trekker staan terwijl het een fendt dealer is, wordt door niemand moeilijk over gedaan.
FENDTfarmer
T beste is een vertegenwoordiger die eerlijk is. ook met stieren. als ze ook zeggen dat een ander passende stieren hebben zijn ze bij mij te "vertrouwen" tuurlijk willen ze graag verkopen maar niet hun eigen is het beste en de rest is nix
me
Dat hij daar alleen positief over is .. Types die zich niet hebben bewezen behalve dat ze niet goed lopen worden niet graag verkocht door vertegenwoordiger want dat zint diegene nooit helemaal .. En misschien gelooft die er dan niet in of is die dan eerlijk tegenover zijn vaste klanten? Net als een 2e hands tegenvaller uit de handel wordt ook niet graag verkocht aan een goeie vaste klant ..
fendtjuh
Nee dat klopt, meeste dealers kopen ook geen trekkers uit de handel voor klanten, veel te bang dat hun naam eraan gaat, en terecht.

Ja dat hou je altijd wel, maar over het algemeen zijn ze positief over het merk, bepaalde slechte types daarbuiten gelaten.
huub
De machine's van de boer afkraken is het laatste wat je moet doen..

Stel je voert als dealer het complete programma van Claas en Lely, dan moet je als vertegenwoordiger wel zo eerlijk zijn om te zeggen dat de schudders van Lely beter zijn..
(ik noem maar wat)
me
Toch gebeurt het wel eens .. Misschien kan kamps dat bevestigen .. iets wat zich niet heeft bewezen of zelfs het tegendeel wordt denk ik niet graag verkocht door vertegenwoordiger ..
FENDTfarmer
@ huub en het kunnen onderbouwen
me
Daarintegen zijn de claas harken wel weer stuk beter als de lely's 😛 .. In elk geval kwa resultaat 😉! Afkraken werkt niet eerder zegegn dat ze voor elkaar hebben en geduld hebben werkt beter 😛!
huub
Als een vertegenwoordiger zoiets hardop zegt dan heeft ie er wel een reden voor..
FENDTfarmer
Nou dan wil ik zon mening ook wel is weten, want hardop roepen kan iedereen
huub
Er staat (ik noem maar wat) onder 😉 Gewoon zum beispiel dus..
me
Resultaat van een lely die gooit het meer op hopen .. Daar heeft een claas nog nooit last van gehad !
FENDTfarmer
Jah dat zie ik ook wel. maar als een vertegenwoordiger zoiets zegt wil ik ook weten waarom. dat dit bij jou als voorbeeld is is duidelijk
DESLAGERURRE
@Kamps

wij hebt geen claas thuus 😉 :lol:
weurding
@DESLAGERURRE dan mis ie hiel wat diederik 😃

5 12 hef iederien een klaas thuus
DESLAGERURRE
Verrek ja is ook zo :lol: en ook een heel leger negers 😃
weurding
Knechten ben je altijd nodig 😉
Kamps
Leuk dat jullie met zijn allen de discussie hier aangaan over het vak vertegenwoordiger. Laat ik voorop stellen dat het voor mij ook allemaal neiuw is en de ervaring beperkt. Daarnaast ben ik van mening dat er niet echt slechte Tractormerken gemaakt worden en iedere fabrikant mindere series maakt of gemaakt heeft. Mijns inziens heb je als vertegenwoordiger de taak om een vertrouwen te kweken met de klant en in sommige gevallen te herstellen. Daar kan je merk bij helpen maar ook zeker de rest van het bedrijf wat achter je staat. Dit betreft dan Service en Kennis, beide met een hoofdletter. Daarnaast is het de kunst de klant zoveel mogelijk naar wens te maken echter binnen bepaalde lijnen welke je bedrijf en merk heeft. Ik denk hierin met Claas en de overige producten die wij vertegenwoordigen een compleet en divers programma te kunnen leveren.
Dus ik neem aan dat jij een vertegenwoordiger bent ?
jehan
Ja joris kamps is sinds pas vertegenwoordiger
jehan
Tis niet te geloven maar van de week de eerste balen alweer gemaakt
wouterk
Alderbastend! Zag vorige week zaterdag ook de eerste alweer het gazon maaien... vroege vogels!
jehan
Hoorde gisteren dat de eerst aardappels gepoot waren door prinzensomsen ..en gister avond hoorde ik dat meinen aan het rooien was..en ze aan komende week nog verder gingen met rooien ..hoe raar kan het gaan he
Rikk
Heb onze zitmaaier van de week ook al uit de hoek gehaald 😉
roytieltjes
Rooien? bunt de piepers die erin zitten niet verrot? in halle staat ok nog een stuk van krap 10 bunder wat er nog in zit
wouterk
Waren overigens niet hun eigen percelen en aardappels die ze gepoot hebben, johan 😉
jehan
Klopt wouter was in duitsland ..maar daarom is het wel vroeg
mark1997-De meije
@jehan

perst dat een beetje zo'n McHale
jehan
@mark1997-De meije dat perst niet een beetje dat perst een heleboel ..dat perst als een tierelier ..deze hadden we eerst en van de zomer is er een bij gekomen dus dat wil wat zeggen
mark1997-De meije
@jehan

mooi om te weten een boer uit de buurt heeft een Taarup Bio pers maar die dingen persen voor geen meter want de balen kan je niet strak persen en om je baal te wikkelen moet je stil gaan staan
jehan
@mark1997-De meije als je hem wilt zien moet je volgende week naar de show van roelofs want daar staat de pers van hier op de foto
CoenNijenhuis
@jehan Wild zien? moet je dan heel woest kijken!?
Kamps
Hej m omruild jehan?
jehan
@CoenNijenhuis heb het maarf ff verbetert ..nee kamps nog niet
roytieltjes
Is dit de nieuwe dan jehan?
jehan
Nee dit is de oude nou ja oude
roytieltjes
Wat moet dit ding dan bij roelofs ding komt niet eens vna hun?
jehan
Tsja dat hoor je volgende week wel
roytieltjes
Id vrij nieuwe vooral die zijkappen glimt nog zo hard 😉
Kamps
-
me
Vindt ik een beetje een flauwe opmerking, volgens mij hebben ze bij roelofs zat kennis .. en veel ervaring met persen... Weliswaar met grootpakpersen ... Scheeld dat je voor een ronde niet de kennis hoeft te hebben als een van een grootpakpers ..
CoenNijenhuis
.
Kamps
-
CoenNijenhuis
.
me
Hahahaha, ik denk dat tegenvalt .. want volgens mij heeft roelofs ook zat persen gezien zonder dealerschap .. En ieder bedrijf is zonder kennis begonnen. Denk dat hun al zat ervaring hebben om importeur te zijn ..
jehan
@me ze hebben inderdaad veel ervaring met persen daar als je hoort hoeveel ze er afgelopen jaar hebben verkocht van dit type
me
Daarom beetje flauwekul die opmerking, roelofs kan goed mc-hale leveren en waarschijnlijk ook een goede service en advies want dat lukt bij de grootpakpersen altijd erg goed .. En de mc-hale wikkelaars zal het probleem ook niet zo vormen... Volgens mij zijn er van beide voor het dealerschap al zat voorbij gekomen ..
jehan
Wie naar de show van roelofs gaat kan deze pers bewonderen
guus hiddink
Morgenavond gaan ze er van bosch naar toe maar denk dat ze deze pers niet bekijken 😃
jehan
Wij gaan vrijdag avond denk ik ..bij bosch zult ze wal naar een nieuwe trekker kijken ..of kijken ze alleen maar in het glaasje
guus hiddink
Ik denk beide,ik kan helaas niet heb geen auto morgenavond omdat de verreiker de hele week voor de deur staat en de vrouwe moet morgenavond ook al weg
jehan
Zoiets moet je ook combineren ja hahaha
guus hiddink
Idd dat gaat prima samen de kearls van roelofs lussen hem ook wel dus dat komt goed, denk dat er wel snel een beslissing genomen gaat worden over een nieuw peerd
jehan
Een nieuwe voor de bruine ..nog een stobbefrees horen werken in aalten zostraks guus
guus hiddink
Nee niet voor de bruine die gaat in de revicie wat ik gehoord heb, denk erbij of 1 120er gaat weg. Ik heb niks horen brullen hoelaat was dat dan ik was om 16.45 thuis
jehan
En wat voor pks komen er voor terug ..hmmm toen was ik net weg ..ben in de koopmanstraat aan een taai klusje begonnen vanmiddag
CoenNijenhuis
Is het geen tijd voor een grote najaarsactie bij Bosch, alles in een keer vervangen 😛
radium45
@CoenNijenhuis

Alles?? Ut personeel ook dan?
jehan
Zo coen eij durft hahahaha
guus hiddink
Tussen de 160 en 200pk denk ik @Coen ik denk dat baas b het kallum aan gaat doen met deze tijden moet je geen al te gekke dingen doen en die 4stuks die toen gelijk gekocht zijn die hebben allemaal net een 4500uur gelopen d8 dus die gaan nog wel ff mee
guus hiddink
1 man personeel gaat ons helaas wel verlaten
CoenNijenhuis
Ja ik weet 't niet, miss zitten ze dr wel heel erg op te wachten voor export naar Egypte ofzo, dat je amper bij hoefde te betalen.. 😛
guus hiddink
Aan de koopmanstraat daar woont tfer tolkamp volgens mij ook
guus hiddink
Zou kunnen coen maar ik denk het niet daar in egypte kopen ze alleen maar grote trekkers en niet van die silovox trekkers 😃
jehan
Dat zal maar zo kunnen dat tolkamp daar woond ik weet het eigenlijk niet waar ie woond
guus hiddink
Als je de keijzerweg in gaat dan zie je zijn auto er vaak staan die grijze pielende
jehan
Hmmm goed ak dat wet ..is kieken of he de koffie kanne volhef
CoenNijenhuis
En 4500 uur is ook nog altijd een stuk minder als bij sommige anderen..
guus hiddink
Denk dat hij zo`n beetje halverwege de koopmanstraat woont
jehan
Ik moet de hele straat door .heb er vanmiddag 2 gefreest staan er nog 8 ..eerst een bulte stene en tegels weg halen ..is mien een prutjerije daor
guus hiddink
Oke prutsereje dus uren werk???
jehan
Angenomen werk is veur de gemeente ..stammen zijn er vandaag afgezaagd ..vorige week collega paar dagen met de chipper geweest maik vandaag met de kraan en morgen ook weer ..dus mooi klusje
guus hiddink
@coen de vorige trekkers zijn zo`n beetje met 8000 a 9000uur vervangen
guus hiddink
Oke niet verkeerd dus ik zit de hele week al in winterswijk en heb er weer 2dgn bijgekregen dus de week al mooi vol
jehan
En als klap op de vuurpijl moeten we er ook nog ophoogzand in de gaten maken wordt allemaal weer verhard
guus hiddink
Oke mooi klusje dus
jehan
Ja dat wel ja ..alleen die kiekers dr elke keer bij krig dr een sik van
roytieltjes
Doe eej zo interesant dan dat ze komt kieken?
jehan
Hahaha mensen hebben nog nooit een stobbenfrees gezien daar ..volgens mij wonen daar veelmensen die niet werken
roytieltjes
Doar ook al hahaha woar ik gangs bun bunt er ok zat met deze de 'dagbesteding'
roytieltjes
Maik klaor in dtc?
jehan
Hef dreen de helemiddag bij staon kieken en maor in de weg lopen ..
jehan
Nee hij moet nog een keer terug om de stobben te rooien die nog gezaagd moeten worden ..morgen komt de vergunning as het goed is
roytieltjes
Ze bunt nog te lui om koffie te zetten.....
jehan
Inderdaad ja ..vanmiddag ook zaten we ff wat te drinken gaan ze erbij staan ..ik al eens een stille hint geven ..jammer dat we het koffiezet apparaat vergeten zijn bijvoorbeeld
roytieltjes
Weej vroagt wel is of ze geen stroom en water hebt?
jehan
Hahaha das ook een goeie ..die zal ik eens onthouden ..laatst had ik de helm en oorkappen op kwam er een man bij me die vroeg me wat ..kon hem natuurlijk niet horen ..ik vroeg hem toen wat zei je was dr koffie ..
roytieltjes
Eheh jah dan moek dat ff zetten hahaha
jehan
Inderdaad heb er later een bakkie gedronken
roytieltjes
Goj nog noar kamps hen dan jehan?
jehan
Wok eigenlijk nog wal ff.. eij dan?
roytieltjes
Wek niet collega zei dat er niet veel bijzonders stond maor zag op tf dat den hakselaar van hartog der ok stond dat lik mien wel interessant
jehan
Ak gao woj dan met ..
roytieltjes
Ja prima wanneer woj dan goan aj goat?
roytieltjes
Is alleen morg en vrijdag nog he
jehan
Ak gao gao ik morgen avond ..want denk daw vrijdag avond naar roelofs gaot
roytieltjes
Is nog niet zeker van roelofs dus?
jehan
Ik heb het er nog niet over gehad met de firma maar dat doe ik morgen ..ik ga in iedergeval wel ..gert heefd vanmiddag de mchale er heen gebracht ..dus die moet ik toch wel ff weer zien hahaha
jehan
wekunnen natuurlijk ook allebei op vrijdag doen ..hoelaat heb je het werk af
roytieltjes
Hoeloat goe eej dan
jehan
Ak morgen naar kamps ga zal het wel een uurtje of 7 zijn denk ik ..en over vrijdag naar roelofs zal ook welzoiets zijn denk ik ..ik zal je morgen wel ff bellen
roytieltjes
Prima heur et wel
jehan
Kunt zefs nog naor pelgrom hen
roytieltjes
Ik volg ow wel at dat mag 😉
jehan
Eij heurt wel hahaha
jehan
Zelfs vanuit limburg hebben ze interesse voor de mc halepers ..ze komen savonds kijken hoe zon pers het doet
Boswachter
Mooie pers voor op boerenland. Maar voor veengrond en natuurland niet geschikt. Veel te veel gewicht op één as.
jehan
@Boswachter dat heb je wel goed denk ik .veengrond heb ik geen ervaring mee en dat wilik welzo houden ..en natuurland persen we over een maand of 2 pas en dan is het vaak droger
jehan
@Boswachter die man uit limburg vroeg of we er nooit door heen zakten met deze pers ..ik heb 1keer gehad dat ik sporen reed ..maar dat was in een hele natte vlek in de wei

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Ares 566 RZ ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!