Foto van een John Deere 3650, bezig met voeren.. Foto is geplaatst door joozt op 20-11-2010 om 18:57:43, met 11 reacties.

John Deere 3650

joozt
Foto van een John Deere 3650, bezig met voeren.

Reacties

guus hiddink
Disse is wel 100keer strakker als de 6900!
joozt
Deze is ook nog steeds bij zijn eerste eigenaar he! de 6900 niet...
johndeere6910
Donders mooi ding word ook veel gebruikt cker
joozt
Elke dag om te voeren he! En verder op het land in de drukke tijden!
Dat is een mooi bakje voor de ccm zoiets hadde we vande week moeten hebben
joozt
Ja klopt dit is ideaal! Sterke bak ook, nog steeds helemaal recht, dat zie je ook wel eens anders bij voorladerbakken! Waar kuilen jullie mee in dan? Trekker met voorlader of shovel?
Met een shovel een volvo l70c die bak is wel fijn maar als je 12 uur op dat ding zit krijg je last van je rug want de stoel is nie meer zo best haha dus vorige week ff een trekker hekamp bak gehaald voor op de fronthef maar na een halve dag maar weer weg gebracht want we kunde met de trekker de pletter niet bij houden
WilcoH
Mooi ding joost 😃
niek 1455 tops
Mooie banden
niek 1455 tops
Strake trekker

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!