Foto van een John Deere 6830, bezig met dumperen.. Foto is geplaatst door JDpander op 22-11-2010 om 21:30:54, met 15 reacties.

John Deere 6830 Premium

JDpander
Foto van een John Deere 6830, bezig met dumperen.

Reacties

maartendankers
Niceeee
Siebenga
Ik ken dit niet plaatsen 😃 Dit is toch niet bij B thuis? daar staat toch maar 1 loods?
valmet8400power
Even aan het dumperen gewwet?
JDpander
Ja maar er word nog 1 voor machines bij gebouwd, we hebben vrijdag de vloer half gestorten! de andere helft moest nog opgehoogt worden! daarom dat ik zand halen moest
fendtpower123
Voorbandjes andersom 😛
JDpander
Ja, ongeveer elke jaar draaien ze de banden om zodat ze recht afslijten!
Siebenga
Mooie xeobibjes 😃
fendt-412
Zou ik toch maar eens de wielen uitlijnen als het zo erg is. Scheelt een hoop slijtage en brandstof.

Trekkracht schijnt zo ook flink lager te zijn, zijn afgelopen zomer maar even naar de bandenboer gegaan, banden van kant verwisseld, profiel zit dan nog wel goed. Kost ook maar een manuur.
Siebenga
In deze tijd van het jaar heb je die trekkracht toch niet zo nodig.. Veel transport in februari bandjes maar weer omdraaien 😄
fendt-412
Het een is alleen wel een gevolg van het ander. Ze slijten niet voor niets scheef af, zinloos brandstofverstoken is ook niet de bedoeling.

Oorzaak bij ons was dat de banden te zacht stonden met de frontmaaier, ging meer op de buitenkanten lopen.
Siebenga
Ik weet bij dit bedrijf dat ze dat altijd doen..
fendt-412
Het probleem is dat de buitenkanten sneller slijten dan de binnenkant?
Had er ook al over gedacht, alleen wanneer je de banden van kant verwisseld blijft de buitekant de buitekant, dus blijft slijten. Wiel omdraaien aan dezelfde kant wil niet ivm conische gaten. Optie is dan alleen nog om band van velg te verwisselen, of wordt het loopvlak zo anders dat ze opeens aan de binnenkant gaan slijten?
Siebenga
Trekker is zo jong dat ze dat nog niet weten 😛 Maar uit traditie voor de koffie van de bandenboer zullen ze het wel doen.. hahah
Trekkerrfan2130
Ik, jd2130fan en 2130deere hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 6830 (Dumperen) naar Tractoren John Deere 6830 Premium (Dumperen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6830 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!