Foto van een Steyr 9000 Serie, bezig met gras maaien.Vandaag 22-11-2010 de laatse snede  10 a 12 bunder gemaaid, kon bijna overal zijn. Zat nog best een pak op!!

Steyr 9078

Baltus_steyr
Foto van een Steyr 9000 Serie, bezig met gras maaien.Vandaag 22-11-2010 de laatse snede 10 a 12 bunder gemaaid, kon bijna overal zijn. Zat nog best een pak op!!

Reacties

eddie
Ik denk dat je de laatste bent 😃
fendtpower123
Wat gaan jullie er mee doen ik neem aan dat jullie de bulten al dicht hebben?
mooiwar
Grasdroger misschien?
Baltus_steyr
@eddie, nouw ik heb nog een twijfel erover. Kzie hier en daar nog wel stukjes staan wat een aardig pak gras op zit, net als dit. @fentpower123, dit doen wij gewoon in de kuil. Moeten het maar voeren aan de pinken en vleesvee, en kleinschalig gemengd aan de melkkoeien!.als het maar goed aangereden wordt en goed met zand afgedekt wordt zal het nog wel mee vallen! Zal dan wel een geurtje aan zitten haha.
fendt-412
Ook nog melasse erbij ofzo?
Is de laatste tijd weinig zon geweest, dus geen suikers. Conservering van de laatste snedes is ons aardig tegen gevallen, wat ik ook al wel verwachte. Veel NH3 in de kuil enzo, wordt nog een strijd om de kuil op te krijgen 😛
Baltus_steyr
Nee we voeren er niks bij! Wordt toch aan pinken vleesvee en kleinschalig gemengd aan de melkkoeien gevoerd! Ach en loonwerker komt met opraapwagen, die kant met kleine porsies wel op de bult krijgen, daar maak ik me geen zorgen over!
HJ_
Hier zijn der ook nog wel wat aan het maaien geweest vorige week en deze week, ds de laatste ben je niet 😛
TLA-TSA
Arme pinken die dat moeten eten 😛 gaat ook ongeveer zo groen de bult in als op de foto ofnie 😛
TurnMeLoose
Ik heb dit object verplaatst van Tractoren Steyr 9000 Serie (Gras maaien) naar Tractoren Steyr 9078 (Gras maaien)
eddie
Heb je het al in de bult ?
tractorquintentje
Ik voorspel dat deze een boerderijfoto wordt 😛
Baltus_steyr
Dacht je dat tq? Lijkt me wel grappig haha. Ja eddie dinsdadg in de bult gekregen, direct een pak zand er op en klaar is kees!!haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 9078 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!