Foto van een Agrifac WKM Hexa Bietenrooier, bezig met bietenrooien in Kerkwijk. Foto is geplaatst door fiatjuh op 23-11-2010 om 20:40:32, met 13 reacties.

Agrifac Bietenrooier

fiatjuh
Foto van een Agrifac WKM Hexa Bietenrooier, bezig met bietenrooien in Kerkwijk

Reacties

jeroen13
Ferme bietenrooier!
MF 2725
Volgens mij is deze van Van Wijgerden uit Andel.
fiatjuh
@MF 2725,klopt deze is van Van Wijgerden uit Andel,ik dacht een 9 rijer,best wel veel dacht ik,de meest zijn toch 6 rijers
quivooij
Deze machine is een 12 rijer
gerrit power
Jup de grootste uit de regio het land van heusden en altena.
fiatjuh
Idd ook een 12 rijer,maar hoorde iemand zeggen een 9 rijer ,wist het toen niet meer zeker,hele machine en dat bij ons in de bommelerwaard!,mooi
gerrit power
Alleen schijnt tegenwoordig weinig chauffeurs meer voor te zijn vorig jaar zat peter erop maar die is er niet meer bij van wijgerden. nu doen arjan en arjan het.
MF 2725
Arjan de Graaf en Arjan de Laat? Die zaten er jaren terug ook al op. Vroeger zat Kees (de schoonzoon van Van Wijgerden) altijd op de rooier.
gerrit power
Bijde zitten ze op de rooier alleen Arjan de Laat heeft een baan er bij want die is ergens bij storingsbedrijf in koelingen ofzo. En Arjan de Graaff rijd ook bij Kramer uit werkendam en is ook bedrijfsleider bij de Neude dus die heeft ook weinig tijd.
jonny6810
Jullie weten er veel van, ik heb net een foto van van wijgerden er bij gezet. zie nu pas dat die er al op stond. bij ons kwam arjan nog, alleen omdat die stopte kwam bij onze buurman kees weer.
gerrit power
Ik heb hem vandaag weer op foto gezet blijft een machtige machine.
johndeerefendtfan
Prachtig, ook goed gebruikt enzo dat maken deze machines zo stoer! 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agrifac Bietenrooier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!