Foto van een Ploeger AR-48, bezig met aardappels rooien.. Foto is geplaatst door joozt op 25-11-2010 om 14:34:52, met 14 reacties.

Ploeger rooimachines

joozt
Foto van een Ploeger AR-48, bezig met aardappels rooien.

Reacties

jd6620
Kiepwagen in de sloot?? wil het wat of is het alleen maar grond??
joozt
Jaa die lag d'r een beetje vervelend in de weg! 😛 Het rooien viel me niet tegen, aardappels kwamen er redelijk schoon uit bij 0.7 km/h
jd6620
Haha dat schiet dan wel mooi op. hoeveel moeten jullie nog?
joozt
Dit is niet mijn vaste werkplek hoor, ik ga gewoon via het uitzendbureau of als oproekracht werken in de polder! 😉 Hebben jullie het al bijna weg?
fendt fan
@joozt weet jij misschien of dit de oude ploeger van hoedemakers is. Dan heeft dit jaar al in de sloot gelegen als het de oude van hoedemakers is dan is het deze tractorfan.nl/picture/417908/
joozt
Oeh dat zou ik niet weten... weet ook eigenlijk niet eens precies van welk bedrijf deze ploeger nu is. D'r zaten nu wel rupsen achterop, maarja dat kan de nieuwe eigenaar ook gedaan hebben.
Hemink
De aardappels zijn er nu uit, vanmiddag het laatste gerooid. Die Ploeger is van Corne Vinke Emmeloord, die ZM4 die meereed is van de boer zelf.
930triplemaaier
Deze ploeger zit nu in de witlofpennen deze is vorige week omgebouwd
joozt
Dat is knap, gisteren heeft ie nog aardappels gerooid....
930triplemaaier
Corne vinke heeft toch maar 1 ploeger?
joozt
Geen idee maar deze is niet omgebouwd voor penen zover ik weet! 😛
930triplemaaier
Dan is ie weer terug omgebouwd
Hemink
Corne Vinke heeft volgens mij 2 Ploegers, 1 Grimme Tectron en een DeWulf 3060 aardappelrooiers. 1 van de Ploegers is daarvan omgebouwd voor witlofpennen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ploeger rooimachines ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!