Foto van een Fendt 815, Ik aant baggerspuiten. Foto is geplaatst door Bart-Inter op 25-11-2010 om 19:55:18, met 8 reacties.

Fendt 815

Bart-Inter
Foto van een Fendt 815, Ik aant baggerspuiten

Reacties

zuid-limburger
Bezig met bemesten???
Bart-Inter
@zuid-limburger

ja baggerspuiten stond niet in het rijtje .. en dan komt bemesten het dichst in de buurt
hermanjohndeere
Wat ben je precies aan het doen dan? kheb zo'n apparaat nog nooit gezien hier 😃
dx11
Die zuigt de bagger uit de sloot en spuit het weer op het land. doen ze eigenlijk alleen bij veen, want daar zou de sloot anders op den duur gewoon dichtzakken.
Bart-Inter
@hermanjohndeere

Wat dx11 zegt is waar. alleen dat dichtzakken van de sloten is niet de hoofdreden. Met een pomp zuig je inderdaad ongeveer 1/3 bagger en 2/3 water uit de sloot en spuit je het op het land. Je watergangen blijven lekker schoon hierdoor, en het land groeit er goed van! Vooral in droge periode is het hier druk mee. Je spuit ook veel water op het land en dat verdampt niet direct doordat het vermengt is met bagger..
johndeere7920
Mooi spuitje hoever spuit je? en wat is je berijk in de sloot? kleinere versie van waar ik mee bagger
Bart-Inter
@johndeere7920

Metertje of 8 uit de sloot en als het mooie bagger is met genoeg water kan je wel 25 meter breedte onder sprietsen! Dat ding van jou is wel een tandje groter inderdaad. Maar dit is maar een zelf bouw machientje he 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 815 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!