J. Groeneberg uit Werkendam met een Zelfbouw Rupsdumper en Valtra T171 op rupsen en aangedreven rooier rooien onder slechte omstandigheden aan het rooien om nog zoveel mogelijk aardappels eruit te roo

Zelfbouw Rupstrekker

gerrit power
J. Groeneberg uit Werkendam met een Zelfbouw Rupsdumper en Valtra T171 op rupsen en aangedreven rooier rooien onder slechte omstandigheden aan het rooien om nog zoveel mogelijk aardappels eruit te rooien voor het vriest met een capeciteit van 2ha per 24 uur.

Meer? Houd trekkertrekker.nl/ in de gaten!

Reacties

GROENEDEERE
Wat grappig om hem weer terug te zien deze is gebouwd door oussoren
zetordriver
En weer verbouwt door p.Paans
GROENEDEERE
De basis van deze machine is een IHI ic100 rupsdumper. die enkele jaren geleden van een dijk gleed en onder terecht kwam. na het eruit hengelen is er een dikke deere motor ingebouwd een fronthef erop gezet en zijn ze met de nog in ihi jasje machine gaan hakselen met een kemper 4 rijer. waarmee het hakselen op rupsen begonnen is. De kemper was eigenlijk te zwaar want de dumper moest met volle kipbak hakselen anders ging ie voorover. en je had verder niks aan die kipbak toen is de jd 5830 op rupsen gekomen en stond de ih met fronthef maar op het erf.
niet veel later hebben ze er alles afgesloopt en er een jd hakselaar cabine opgebouwd en een haakarm carrier. het was echter niet zo`n succes dat ze hoopten en is ie te koop komen te staan en hier rijdt ie weer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Rupstrekker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!