Foto van onze Fendt Farmer 1 met een 2cil. deutz motor.deze hebben ze er ooit voorgebouwd toen de originele motor kapot is gelopen. hier de deutz met een pasgemaakt tussenstuk op het koppelingshuis.

Fendt Farmer 1

lindehydrocart30
Foto van onze Fendt Farmer 1 met een 2cil. deutz motor.
deze hebben ze er ooit voorgebouwd toen de originele motor kapot is gelopen. hier de deutz met een pasgemaakt tussenstuk op het koppelingshuis.

Reacties

deutzisthebest
Zelfgemaakt of mechanisatie bedrijf destijds?
lindehydrocart30
Ik denk een mechanisatiebedrijf, wij hebben het zelf nie gedaan 😛
George
Was zijn tijd al ver vooruit want tegenwoordig liggen in Fendt de Keulse Deutz Motoren.En dus goed!
lindehydrocart30
Haha jah, dat klopt. dit is nog net geen vario 😛
frankd3005
Ligt er tegenwoordig ook nog een deutz motor in een fendt??
lindehydrocart30
Alleen bij ons 😃 en eigenlijk ligt er in die nieuwe vario's ook Deutz, maar dan door fendt ontwikkeld, en door deutz gemaakt 😉
George
Fendt ontwikkeld?? Laat me niet lachen man. Er ligt gewoon een Deutz motor in Fendt zoals ook in de Deutz Fahr trekkers en in de Volvo bouwmachinenes liggen. Aan de motor ontwikkeld Fendt helemaal niks!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 1 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!