Foto van een John Deere 6910 S, bezig met voeren.. Foto is geplaatst door johndeere6910forever op 29-12-2010 om 11:58:16, met 8 reacties.

John Deere 6910 S

Foto van een John Deere 6910 S, bezig met voeren.

Reacties

deutz110
Beste schovel.
Ja dat wel laait makelijk he zon grote bak voorop
kroes
@johndeere6910forever

Jullie zitten dicht bij Bouwheer of niet? Waar zitten jullie dan precies als ik vragen mag? Mooie voermengwagen, schik met dat ding?
@kroes wij zitten aan de overwoudseweg dat is een zijweg van de overwoudsesteeg en die komt weer op de hessenweg uit vlakbij bouwheer dat is zegmaar de buurman die voermengwagen doet het best gistere zat hij goed vol kwam dr bijna over heen haha
glenn820
Mooi met die toplampjes bovenop de cabine! en wanneer een 2e zwaailicht?:D

hoe ist met black magic?
2de zwaalamp zit dr wel op ik ga morgen avond dr ff heen wou al eerder deze week maar ik en hun waren druk met andre dingen maaandag gingen zenog wat onderdelen halen voor de de zwarte magie
glenn820
Aha, mooi(Y)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!