Foto van een Bijlsma Hercules sorteerinstallatie.. Foto is geplaatst door JJ op 03-01-2011 om 18:30:25, met 14 reacties.

Bijlsma Hercules Sorteermachine

JJ
Foto van een Bijlsma Hercules sorteerinstallatie.

Reacties

eppo
Wow mobiel waarom werkt wel snel zeker?
manus
Flinke machine!!
johndeere6910
Zoon machine kunne wij ook kopen
eppo
Ja en dan mario wat wil je hier mee doen dan alleen leuk voor consumptie boeren ja.
fendtjuh
Ja wij kunnen hem ook wel kopen, maar waarom?
eppo
Och voor de lol natuurlijk he
johndeere6910
Om te sorteren natuurlijk allen da ding is helemaal verslete
johndeere6910
Iedereen denkt maar weer dat ik weer loop op tescheppen maar daar ben ik van af gestapt maar als je al niet eens iets mag zegge
eppo
Nee ho natuurlijk denk ik niet je loopt op te scheppen je zegt het alleen maar. maar anderen verbazen zich gewoon dat je het zegt zon sorteer staat ook bij ons maar dan ander merke en met grote bunkers
johndeere6910
Zoon zelfde machine allen met 4 leestafels onze sorteer is op wij kunnen het niet meer aan met onze sorteer dus zijn om ons heen aant kijke voor een andere
JJ
Wij deden voorheen gewoon met de stortbak sorteren. Ben benieuwd waneer we deze machine voor het eerst gaan gebruiken/testen.
eppo
Ja maar mario op deze manier heb je geen bunkers dat zorgt voor veel heftruck werk volgens mij. of doen jullie niet veel in zakken?
marcoMFFAN
Ik, alfredo en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend (Poseren) naar Tractoren Bijlsma Hercules Sorteermachine (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bijlsma Hercules Sorteermachine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!