Foto van een Zetor 6211, bezig met poseren. Met vrachtje dolle miet.. Foto is geplaatst door guy op 11-01-2011 om 18:08:17, met 7 reacties.

Zetor 6211

guy
Foto van een Zetor 6211, bezig met poseren. Met vrachtje dolle miet.

Reacties

marcford
Wat is dolle miet?
guy
@marcford

Wat is Dolomiet?

Dolomiet, ook wel bekend onder de namen Dolomie, Gravier d'Or en Dololux, is een bindende steensoort met een oker kleur. Dit betekent dat Dolomiet na het aanleggen geleidelijk vast gaat zitten. Let op: Dolomiet of Gravier d'Or is niet hetzelfde als Parkgoud of andere gele kalksteensoorten die lichter zijn en niet goed vast gaan zitten! Dit is eenvoudig te achterhalen door een glas azijn te vullen en er wat 0/5 of 0/8 split in te doen. Als het reageert is het kalksteen en dus geen Dolomiet. Dolomiet is een mineraal wat oorspronkelijk ontdekt is in de Dolomieten, vandaar de naam.
Groothengeveld
Zo, weer wat geleerd vandaag. Kan aardrijkskunde wel laten vallen 😃
guy
@Groothengeveld

Het weegt nog wel aardig, zeker nu met al die regen die in de voorraadhoop gevallen is
Schluterfan
Zetor plus kar overlaad 😃 😃 😃 😉
guy
@Schluterfan

Das altijd zo hoor! Meer hadden we niet nodig op die plaats, anders nog een bakske erbij vanachter! Zijn sterke karren die record's

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6211 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!