Foto van een Massey Ferguson SUE, bezig met poseren. Bij de fabriek in Beauvais.. Foto is geplaatst door WilcoH op 22-01-2011 om 19:49:07, met 14 reacties.

Massey Ferguson SUE

WilcoH
Foto van een Massey Ferguson SUE, bezig met poseren. Bij de fabriek in Beauvais.

Reacties

warmerbros
Deze heeft over de noordpool met een expeditie meegedaan mooi ding
WilcoH
Klopt ! zijn er maar stuk of 10 van gemaakt. deze moet je sturen door met je handen links of rechts op de rem te trekken.
josdeutz
Daar is nou een miniatuur van gemaakt
warmerbros
Dat is goed nieuws dan want die moet ik hebben jos.
jd4050
Van uh geloof ik
Trekkerman Tom
Ik citeer:

"Sue" is de naam van de trekker die door Ferguson al jaren geleden weer van de zuidpool is gerepatrieerd en enkele jaren geleden ook is gerestaureerd. Dit is een van de Ferguson trekkers die destijds deelnam aan de expeditie op de zuidpool door Sir Edmund Hillary.
Een zeer gedetailleerde trekker, uitgerust met rupsen om de sneeuw te trotseren.

Met Fergusons naar de Zuidpool. Totaal gebruikte Sir Edmund Hillary in 1958 3 benzine en 2 diesel TE-20's voor zijn expeditie naar de zuidpool. Twee trekkers werden later "gerepatrieerd". Een staat in een museum in Christchurch (Nieuw Zeeland), de anderde (SUE) heeft jarenlang bij Massey Ferguson in Coventry tentoongesteld gestaan en is nog steeds in England.

Bron: www.tractorconnection.nl

gaat over de echte trekker en over het miniatuur van Universal Hobbies, schaal 1:16.
prijs bij tractor connection: 42,02 EUR
warmerbros
Oh dan ben ik abuis met de zuid pool ik dacht noord pool correctie bij deze
NH-Ford
Oei, zie daar een bekende op de achtergrond 😛
WilcoH
Man met bril ?
NH-Ford
Haha, jah, thats me 😉
stippie
Waar is dit??
ford5000
@stippie Als je even de moeite had genomen om het onderschrift onder de foto te lezen had je al antwoord op je vraag gehad slimmerd......
stippie
Oo, had ik over hoofd gezien...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson SUE ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!