Danenberg aan het baggeren.. Foto is geplaatst door Gerald Panhuis op 27-01-2011 om 16:33:39, met 8 reacties.

Liebherr 924

Gerald Panhuis
Danenberg aan het baggeren.

Reacties

Deur324
Wat ze hier aan het doen zijn is bij ons ook gebeurt, al die kutzooi op je land. WE zijn van plan om later in dit jaar als het land droog is die kut zooi weg te halen met de kraan en kiepkar.
fendtjuh
Kutzooi? Wat is daar nou weer mis mee? Is gewoon bagger hoor... als het maar niet vlakbij een dorp is waar tig fietsen ed in zitten...
Gerald Panhuis
Zag in deze hoop ook nog een melkbus liggen, en dit word ook gewoon weg gereden of gelijk gemaakt denk ik.
fendt-412
Je zit er nu even mee, mooi op laten drogen en eventueel een x omzetten of lostrekken. Kun je dan een keer in lagere gedeelten rijden, super vruchtbaar spul.
trekkerfanz-h
Hmm het is prachtspul als je het maar gelijk uitrijd. En niet een sloot heb die 40cm diep is en een meter moet worden. Om nog maar te zwijgen over al het onkruid wat je krijgt.
Gerald Panhuis
Het mooiste is om de lage plekken van het bouwland er mee op te hogen, in het weiland is het ook wel mooi maar dan krijg je allemaal nieuw ingezaaide plekken, dan kun je net zo goed het hele weiland op de kop zetten.
Deur324
Bij ons zit ook een gemaal die de tocht op hoogte houd en rond laat lopen, maar het is een beetje verontreinigt spul die bager wat er bij ons op ligt en er zit van alles tussen door het gemaal, van hout tot ijzere blikjes troep en onkruid. en het kost je weer een dag of twee om die bagger weg te rijden. Maar je kan het idd gebruiken om gaten of andere dingen mee op te vullen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr 924 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!