Foto van een Renault 681 met Teejet GPS Centerline 220.. Foto is geplaatst door Sellie op 31-01-2011 om 18:09:03, met 12 reacties.

Renault 681

Sellie
Foto van een Renault 681 met Teejet GPS Centerline 220.

Reacties

massey-ferguson
Zun gps hebt wji volgens mij ook in trekker.wij hebt um der vast in bouwt
Sellie
Ok veel plezier van? Wij hebben hem nu op proef.
massey-ferguson
Jaa zekker,gebruiken um hooftzakelijk voor kunstmestrooien,heb um soms met maaien gebruikt.maar bevaalt goed.lekker simpel systeem.
wibe
Hoe nauwkeurig is dat dan? en dan moet je op de lampjes sturen ofzo? heb er toen wel wat over gelezen bij die test van boerderij ofzo, dat dit nog wel een goedkoop, maar mooi ding was. kun je dan met het zodenbemesten ook een werkgang overslaan als je dat wil?
boegie
Mooi uittzicht!! 😄
Sellie
Ja wij willen hem ook gaan gebruiken voor kunstmest strooien.
Bij de dealer zijden ze dat het 0,5 m afwijking heeft ligt aan het land ivm schommelen enzo.
Ja dat zou mogelijk kunnen zijn omdat je lijnen uitzet met een bepaalde lengte ertussen.
Laurens_DX
@wibe
Dit kan gewoon, als je ver genoeg doorrijdt naar een andere (dus niet de eerstvolgende) werkgang gaat hij automatisch diegene oppakken. Had hem een keertje getest met cambridgerollen. Werkt erg leuk en makkelijk! 😄
wibe
Maar een afwijking van een halve meter met zodenbemesten, is ook niet egt wat 😛 of is dat normaal niet zoveel als je op vlakker grond zit?
Sellie
Volgens mij niet moet je toch van die afwijking wel uitgaan! Dan moet je toch voor iets beters kijken:P
wibe
Haha, want dan word het niet wat met zo'n afwijking. maar wij hoeve niet zo'n ding te hebben hoor, maar als het op de 5 cm nauwkeurig was ofzo, kan je er mooi mee zodenbemesten.
Laurens_DX
Deze kastjes werken met DGPS. Dat is een normaal GPS signaal met ondersteuning van speciale bakens. De afwijking is dan nog ong. 20 cm. Je kan er dus aardig mee aan de gang, tenminste voor zo'n prijs wel. Er is ook een versie met sectiebesturing.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 681 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!