Foto van een Deutz-Fahr DX 4.61. mot mos weer wezen :) gister en vandaag ff mest gereden. hebben nu weer plek voor een maand :)

Deutz-Fahr DX 4.61

Jarno1h
Foto van een Deutz-Fahr DX 4.61. mot mos weer wezen 😄 gister en vandaag ff mest gereden. hebben nu weer plek voor een maand 😄

Reacties

Deur324
Was het niet nat bij jullie in het land,vanwege de dubbelucht namelijk
Jarno1h
Gister ff een natte hoek gedaan toen zat er nog wat forst in de grond en vandaag ff wat hoge koppen gedaan. zo spoor je vele minder gouw in 😉
Deur324
Ik dacht dat je vorige keer ergens zij bij een van jou eerdere reactie's dat jullie meschien nog is een keer een andere bemester er aan zouden hangen is dat nog steeds van toepassing of blijven jullie verlopig met deze rondrijden?
GibietheDeutzfan
Tis een mooie combi zo
me
Liep t beetje vlekkeloos jarno ? Wel dik stront wegrijden zo 😃 !
Deur324
Het blijft idd super mooie combie.
Cas case ih
Mooien Deutz zeker een brute pijp

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 4.61 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!