Foto van een Same Iron 170,loonbedrijf gebr de groot  bezig met bemesten op de achtergrond de molen van keukenhof in lisse.

Same Iron 170

warmerbros
Foto van een Same Iron 170,loonbedrijf gebr de groot bezig met bemesten op de achtergrond de molen van keukenhof in lisse.

Reacties

RobDeutz104
Die hoek stro die je erachter ziet, die hyacinthen heb ik geplant
warmerbros
Dat is nu zo jammer he rob dat jij je fotocamera niet meer mee mag nemen had toch een mooi plaatje geweest zo bij die molen en dan jullie deutz erop,toch mooi voor later ik wed dat ruth weer zit te smullen
Kareltje
Ik vind Same mooier dan Deutz. Ik vind dit prachtige trekkers, met Deutz-Fahr heb ik gewoon niet zoveel. Wrslk komt dat doordat hier vroeger een same dealer zat(CEBECO) en die verkocht nogal wat en Deutz zie je hier nooit(ZEELAND). Overigens mooie foto Peter!
manus
@Kareltje
Op Tholen(ZLD)heb je Zandijk dat is de Deutz dealer hier in de buurt!!
warmerbros
@Kareltje

dankje maar het is ook net een deutz maar de een vindt een same alles en de ander wil er pertinent niet mee gezien worden,ik vind het een mooie combi zo en hij mag van mij in mijn lijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Iron 170 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!