De Samenwerking BV aan het sleepslangen met een Case CVX 150 voor de bemester, CVX 160 tussen de haspels en de CVX 195 voor de pomptank. Meer op: http://www.landbouwpowers.nlFoto's gemaakt met verschi

Case IH CVX 150

ronaldclaas
De Samenwerking BV aan het sleepslangen met een Case CVX 150 voor de bemester, CVX 160 tussen de haspels en de CVX 195 voor de pomptank.

Meer op: landbouwpowers.nl/

Foto's gemaakt met verschillende programma's op de camera om even te testen.

Reacties

Siebenga
Valt mij mee met de natheid! veel boeren hebben toch al enkele kuubs uitgereden. Dit is tegen de tjonger? tussen oudehorne en olderbekoop? bij die brug?
ronaldclaas
Idd, alleen jammer dat het droge weer niet even doorzet.

Locatie helemaal juist 😄
JJ96
Wat voor camera? ziet er wel mooi uit, alleen btje geel mischien? 😛
ronaldclaas
@JJ96

Deze foto met een Canon, die is niet van mij 😛 Heb normaal Panasonic Lumix
JJ96
Oke, wat voor'n Canon? :lol:
valtra6200
Ik, valtra6200 en steyrdriver hebben dit object verplaatst van Tractoren Case CVX 150 (Bemesten) naar Tractoren Case IH CVX 150 (Bemesten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CVX 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!