Kijk, dit is de lichtbalk waar ik het in de volgende foto over had (met die Inter ervoor). Als er iemand is in omgeving Putten die een beetje thuis is in bedrading hou ik me aanbevolen!

Krone Optimat

Marcus
Kijk, dit is de lichtbalk waar ik het in de volgende foto over had (met die Inter ervoor). Als er iemand is in omgeving Putten die een beetje thuis is in bedrading hou ik me aanbevolen!

Reacties

johndeererob
Is hij te koop
HOOIJMAN
Stelt tog niks voor ! schema er bij en doormeten !
Romke
Stelt idd niet zo veel voor, maarja als je het niet snapt dan snap je het niet 😉
fendtjuh
Waarom koop je geen nieuwe verlichting? 25 euro heb je een setje, zet je die op de balk en heb je alles nieuw. Geknooi met oude verlichting heb ik inmiddels wel afgeleerd.

Misschien heb je hier wat aan?
google.nl/imgres/…

Kun je kijken welke kleur op welk nummer zit, en de kleur dan volgen 😉
johndeererob
Ja kan ook hoor maar ik zag hem liggen maar als hij hem te koop het kan ik wel een kijken
Valtra-Fordpower
Kijk Guido:
Kortere link 😃 ==> img26.imageshack.us/i/aanhangerstekker.jpg/ 😃
RF-HanomagR19
Dit is de orginele verteld hij bij zijn andere foto.
AW217
Ik zou zeggen, kom maar ff brengen, maar ik woon totaal niet dicht bij Putten. Ben er pas wel in de museumboerderij Mariahoeve geweest!
Kan toch wel iemand uit die regio helpen??
Marcus
Alvast bedankt voor de reacties. Ik heb aan de hand van het electrisch schema van de trekker uitgezocht welke klem in de stekker waarvoor dient en de bijbehorende kleur draad. Dan zou ik er theoretisch uit moeten kunnen komen, mits er geen sluiting zit bij de oude lampjes; De rubbertjes waar de lampfittingen in hangen zien er nog wel aardig uit, maar zijn natuurlijk oud. Maar electra is zeg maar mijn hobby niet, ik kan bedenken hoe het zou moeten zitten, maar uitvoeren is twee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Optimat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!