Foto van een John Deere Onbekend, bezig met poseren.De ProDrive gedeelte voor de achteras van een hakselaar.

John Deere Onderdelen

Foto van een John Deere Onbekend, bezig met poseren.
De ProDrive gedeelte voor de achteras van een hakselaar.

Reacties

Mengeledriver
De prodrive zit toch in de voorste vertragingsbak? Met het planetaire tandwielstelsel. Dit is toch alleen de achterwielaandrijving/hydromotor?
Siebenga
Kijk helder zo op zondag avond mengel! dit is innd niet het gehele prodrive geheel
RobinBos
Alleen achterwielaandrijving/hydromotor kent john deere niet meer, achterwielaandrijving komt met een pakket waar onder andere balansregeling, en de automatisch schakelende transmissie bij zit, het is een onderdeel van het geheel.
Oké een beetje verkeerd geformuleerd, maar zoals Robin zegt, aan de hand van de balans/trekkracht wordt deze hydromotor bijgestuurd ism de vooras.
Mengeledriver
@StijnTheDeereDriver

Quote:
maar zoals Robin zegt, aan de hand van de balans/trekkracht wordt deze hydromotor bijgestuurd ism de vooras.

Ja, het is dan toch gewoon een hydromotor? De regeling zit elders.
RobinBos
@Mengeledriver

daarmee is het toch onderdeel van de prodrive?
Mengeledriver
Jaaha, de achterwielen ook 😃 Zonder prodrive zit er zo'n zelfde hydromotor op de achteras en kun je ook voor dezelfde achterwielen kiezen 😃

Sjongejonge, dit is niet "de" prodrive zelf. Da's namelijk een versnellings/vertragingsbak tussen de grote hydromotor en het differentiëel....
RobinBos
Die ronde bedoel je? ja die ook denk ik 😛
JD6930
Ik, JD6930 en Valtrapowerr hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere Onbekend (Poseren) naar Tractoren John Deere Onderdelen (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Onderdelen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!