Foto van een Nuffield Onbekend, bezig met rusten! ouwe nuffield met kraan erachter, als ik dit zo bekiek is het vast wal een zwoar ding!!

Nuffield Onbekend

Baltus_steyr
Foto van een Nuffield Onbekend, bezig met rusten! ouwe nuffield met kraan erachter, als ik dit zo bekiek is het vast wal een zwoar ding!!

Reacties

marcford
Waar stond deze?
Baltus_steyr
In bathmen(oxe) stond deze ens. DIng het al heel wat jaartjes nie meer gelopen. Maar der zit wal een zwoare giek an!!.
gewoon ik
Jaja prachtige machine, die zou ik wel eens onderhanden willen nemen. 😛 Dat frame waar de kraan in hangt zit over de hele lengte van de trekker en idd een zware giek dus zal wel wat wegen.
Staat deze ook op google streetview? dan kunnen we hem van meerdere kanten bekijken 😉 .
JD 6110
Mooi die oude machines. maarja, dan snap je niet dat ze dat buiten laten staan, dat is dan weer jammer.....
Baltus_steyr
Opzig wel leuk ding, met beetje mazzel hej ding nog zo aan het lopen!. Maar heb het al met me pa over gehad, om de giek er af te halen, en dan in de hef te maken, maar daar is die giek veel te lomp zwaar voor, en daarbij is de giek ook niet lang!, wat nog wel een pluspunt is dat de giek nog na rechts kan zwenken met een cilinder!!.
marcford
Waarom ging je er naar kijken??
willen jullie soms zoiets?
gewoon ik
Als hij lopend is weg gezet is er een kans dat je hem zo kan starten. 😛
Als jullie een kraantje willen hebben zou ik toch een getrokken nemen want om zoiets in de hef te hangen lijkt me wel een beetje wreed.
Baltus_steyr
@marc ford, al je met de handel op pad bent, en je komt bij veel boeren, staat er nog wel het een en ander op het bedrijf, en dan loop je nog wel is tegen zulk soort dingen aan! enne Gewoon ik , ik had het eerder als soort hobby project gezien, maar daar is deze giek veelste lomp voor. En we zijn ook niet op zoek naar een kraan. En getrokken kraan vindt ik ook maar niets!.
marcford
Oja

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Nuffield ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!