Foto van een Schouten Mesttank, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door japie82 op 08-03-2011 om 17:22:45, met 9 reacties.

Schouten Mesttank

japie82
Foto van een Schouten Mesttank, bezig met bemesten.

Reacties

Deur324
Is de achteras nou al sturend gemaakt?
japie82
Ja, vorige week gedaan, ruim 3 dagen werk! vandaar ook andere spatborden, die andere stuurde met de wielen mee, maar nu die achtersturend is, liepen ze klem op de hefinrichting.
CaseCS130
Dat stuurt bij dammen etc. wel een stuk makkelijker zeker? Wat voor bandenmaat ligt er eigenlijk om de tank?
japie82
Dat gaat zo idd een stuk beter.
Onder de tank liggen 710/26,5.
CaseCS130
Vind het een prachtige tank. Zoiets lijkt me tweedehands ook nog wel eens wat, maar de meeste gebruikte tandemassers hebben van die lage banden.
japie82
Om Zoiets gebruikt te vinden is moeilijk te vinden, meestal zijn ze 6 m³ of juist weer veel groter (ex loonwerker) en ook echt gebruikt. Ik vind het zelf ook een mooi combi zo en tot nu toe met plezier mee gewerkt.
fendtjuh
Hoeveel kuub was deze? 7,5 ofzo?
japie82
Deze is 8,6 m³

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schouten Mesttank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!