Foto van een Hürlimann Interieur.En stuurhulp :D Het leven is fijn.. Foto is geplaatst door wouterk op 10-03-2011 om 16:50:32, met 6 reacties.

Hürlimann Interieur

wouterk
Foto van een Hürlimann Interieur.

En stuurhulp 😃 Het leven is fijn.

Reacties

Abarth
Wat een unit! 😄 maar werkt wel mooi zeker! 😃
deutz dx
Nou ik stuur liever zelf 😃 zit je teminste niet zo lui om de 2 min wat te bunkeren, roken, of drinken 😃
wouterk
@ Abarth

Werkt super, en is eigenlijk heel simpel. als je het eerste baantje precies recht heb is de rest van 't land dat ook. Je maakt een sleuf met de sleufkouter(s) en als je je omdraaid en weer terug rijd zegmaar, rijd je precies over dat sleufje heen met je trekker. Onder de trekker loopt er een stang door dat sleufje heen met 2 sensors, als de stang ten opzichte van de trekker niet meer kaarsrecht is, stuurt hij automatisch bij. Zegmaar.... :lol:

@ Deuts DX

Dit is prei planten, en als je nu zorgt dat het allemaal kaarsrecht is, heb je daar de rest van 't jaar alleen maar gemak van 😉
Plus dat we nu ook andere dingen kunnen doen, en af en toe alleen even moeten controleren of alles nog goed gaat. De trekker doet in prencipe alles zelf nu..
NAbbink
Ah..je werkt bij Smits? met Martin?
wouterk
@ NAbbink

Normaal loop ik d'r stage 😄 nu dan toevallig even een week gewerkt.

En ja, met Martin ! 😄 Ken je hem ? 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hürlimann Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!