Foto van een Oldtimers Meerdere, mensen in Amsterdam vonden dit allemaal zeer interesant.. Foto is geplaatst door old man jose op 13-03-2011 om 09:48:10, met 9 reacties.

Oldtimers Meerdere

old man jose
Foto van een Oldtimers Meerdere, mensen in Amsterdam vonden dit allemaal zeer interesant.

Reacties

Machineman
@old man jose

wij vinden mensen uit Amsterdam ZEER oninteressant!!! Weg met die meuk!!!!
old man jose
@Machineman
Dit is dus de TFr met commentaar op old man jose:
tractorfan.nl/topic/11447/
Had het ook nog over vervuiling van de site.
tractorfan.nl/topic/3691/
Machineman
Misschien omdat dat wel met trekkers en aanverwant heeft te maken?? Waarom verwijder je deze foto en commentaar nu niet dan? Om te laten zien dat ik ooit iets heb gestart dat WEL met tractoren te maken heeft?? Dat betreffen trouwens TOPIC'S en geen foto's!! Wat een kinderachtig figuur bent u die geen kritiek kan verdragen. Er zijn talloze topic's om de site schoon te houden om te zorgen dat de site niet verzuipt in rommel. Zeer kortzichtig!!!!
Loonwerker_Erwin
Deze foto mag best blijven staan, zijn zat slechtere
old man jose
@Machineman

misschien omdat dat wel met trekkers en aanverwant heeft te maken.
Je eigen woorden!!!!
Deze misschien:
tractorfan.nl/topic/11062/

Ik verdraag al je kritiek maar blijf wel met mijn vingers van je foto's af als je begrijpt wat ik bedoel. En op je gaan lopen schelden doe ik al helemaal niet want schelden zie ik als een tekortkoming.
Machineman
@Loonwerker_Erwin

idd er staat een glimp van trekkers op, vanmiddag stond er totale verzameling onzin foto's op en we gaan hier nog effe door.. 😃
Machineman
Kinderachtig figuur om mij lap tekst te verwijderen!!! Je zult best wel ergens je kwaliteiten hebben, maar met mensen omgaan is er dus niet een van!!
old man jose
@Machineman

Inderdaad daar blink jij wel in uit.
Zoals gezegd ik hoef niemand te beledigen om te reageren, dat is gewoon woorden gebrek en getuigd dan ook weer van je opvoeding!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Oldtimers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!