Foto van een Claas Jaguar 690, bezig met maïs hakselen.Vlakbij veevoederbedrijd Wisselink in de Velswijk / Zelhem. Je kunt de kalksilo zien op de foto. Dit was in 1990. Combi is van Loonbedrijf H.J.

Claas Jaguar 690

dickt
Foto van een Claas Jaguar 690, bezig met maïs hakselen.
Vlakbij veevoederbedrijd Wisselink in de Velswijk / Zelhem. Je kunt de kalksilo zien op de foto. Dit was in 1990. Combi is van Loonbedrijf H.J. Looman & Zn.

Reacties

thmtrader
Heb je dat wel goed? Volgens mij is deze van een andere Looman!
dickt
Deze was van Jan Looman (nu Gepco). Ik werkte daar altijd met de maïsperiode. Volgens mij zit Gepco in de hakselaar, maar kan ook nog Jan zelf zijn.
thmtrader
H.J. Looman is in mijn beleving de "John Deere" loonwerker bij de rotonde!
guus hiddink
Dat is AJ looman menno er zijn 3loomans in de velswijk
thmtrader
Dat wet ik Guus moar ik haal ze kennelijk altied deurmekaar!
guus hiddink
Vroeger was er 1 van de jd 1 van de fords en 1 van de ursus nu claas/case
joozt
Prachtig dit! 😃 bekende omgeving!
dickt
@joozt
Locatie toegevoegd met Google Maps. Deze foto is gemaakt voor mijn "kleine neefjes". Als je goed kijkt zie je aan weerskanten van mij een klein koppie. Dit zijn mijn "neefjes" van de Banninkstraat. Nu al grote mannen. Wonen nog wel aan de Banninkstraat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 690 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!