Foto van een BLOOPERS Stuk, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Fendeere op 01-04-2011 om 09:14:32, met 17 reacties.

BLOOPERS Stuk

Fendeere
Foto van een BLOOPERS Stuk, bezig met poseren.

Reacties

Groothengeveld
Wat is dat? Hefcilinder?
Fendeere
Neej, deksel van de brandstof pomp, het hendeltje het stangetje van je voetgas/handgas naar de pomp aan zit, is er afbebroken (is nu weer klaar zit een nieuw asje in) 😉
Groothengeveld
Aaah ja. Eigen trekkertje gekocht dan?
Fendeere
@Groothengeveld ja klopt, opknappertje, hij loopt wel gewoon. alleen wat kleine dingetjes moeten er aan gebeuren zoals dit was kapot, en stuurhuis looptzwaar enz. en dan schuuren plamuren enz
Groothengeveld
Vooras nog niet gaar door de voorlader dan? Met die oude baas voorladers wil het ook nog wel eens gebeuren dat de cilinders gaar zijn. Moet je miss even naar kijken.
Fendeere
Vooras is helemaal in orde loop heel soepel, stuurhuis ligt uit elkaar, 2 lagers kapot daarom liep het zo zwaar. en de ene cilinder is helemaal perfect de andere zweet heel iets, maar daar valt ook nog wel wat aan te doen.
Groothengeveld
Oké. Netjes dan 😃
fendtkaja
Hoe kan de regelstang afbreken dan?
Fendeere
@fendtkaja dat zou ik niet weten, ik weet wel dat het helemaal niet liep, alles ging stroef, en zat er niet recht voor, devorige eigenaar had er dus draad in getabt. en hadden ze scheef gedaan allemaal klote. nu niet meeren nu zit het hendeltje ook aan de andere kant dus loopt het weer soepel
keesje trekker
Word mooi duur pomp reparatie ben je zo €1000 kwijt moet bij een speciaal bedrijf gebeuren dat kunnen ze bij een gewoon lmb niet en hebben ze ook geen spullen voor
Fendeere
@keesje trekker euhh dit heb ik gewoon zelf gedaan vriend, onderdelen hadden ze bij LMB zo liggen, dus ik weet niet wat jij allemaal loopt rond te schreeuwen maar er klopt geen klote van..
keesje trekker
Niet naar revisie gebracht ? helemaal zelf ? loopt die nu wel goed
Fendeere
Alleen zon asje, was maar afgeboken, ik kom daar met de deksel, (bij lmb) hun zo o kom maar ff mee, ff int magazijn gerommeld daar hadden ze de onderdelen. zij even uitgelgt hoe het zat, en ik in elkaar gezet. klaar past precies. @ zit nog geen tank op de trekker dus hij heeft nog niet gelopen idd, maar ik ben er niet zo bang voor dat dat het niet gaat doen.
keesje trekker
Goed bedrijf dan doen niet zo moeilijk !
Fendeere
Tja wij zijn altijd bij dat bedrijf geweest en het bevalt ons perfect. goeie service enz.
Fendeere
@keesje trekker de trekker loopt weer perfect.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Stuk ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!