Foto van een deutz 8006. in plaats van een dikke 2012 dcr voor de kipper een 912 optrekken is leuk alleen tot stilstand komen is geeft wat problemen :D. ik was op tijd gestopt toch gekiept en toen nog

BLOOPERS Vast

sebas deutz150
Foto van een deutz 8006. in plaats van een dikke 2012 dcr voor de kipper een 912 optrekken is leuk alleen tot stilstand komen is geeft wat problemen 😃. ik was op tijd gestopt toch gekiept en toen nog een keer geprobeerd ik kwam 30 cm voor uit en toen ben ik maar opgehouden en me pa gebeld.

Reacties

cih1056xl
En daar sta je dan 😃

wel n dikke deutz trouwens
NHtvt135
Daar word je niet blij van...
RobDeutz104
Best slap daar nog zo te zien
sebas deutz150
Me vader dacht er zo ff over te rijden. motor is toch sterk onderin alleen om dan op volle toeren komen is 6 hoog is wel taai voor de 8006.
manus
Jammer maar toch geprobeerd 😉
NHtvt135
Van proberen leer je.
dx11
Tijd voor bredere banden 😛
sebas deutz150
Heb nog gedacht om 600 gewoon op een 15 inch velgen te proppen
deutz110
Een super mooie deutz machtige trekker
sebas deutz150
Van hier uit ziet het hij er best goed uit het voor 13000 ziet hij er ook niet slecht uit. de cabine is wel 3 jaar geleden gespoten is ook niet de origineel cabine. ik heb alleen deze cabine heel slecht gespoten dat is wel jammer. ik ga zo trekker ook niet meer opknappen.
verkers
Schondaal!:) nie zat achter ut stuur goan!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Vast ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!