Een oude bekende..... Foto is geplaatst door Maris op 02-04-2011 om 21:11:13, met 9 reacties.

Massey Ferguson 3070

Maris
Een oude bekende....

Reacties

massey-ferguson
Kiek dat bunt ze 😛 schier ding
Maris
Heerlijk trekkertje ja.
massey-ferguson
Zitten wel paar mine plekken in de lak.of is dat gezicht bedrog?wij hebt de 3085 helemaal op knapt.
Maris
Het rooie is nog goed. Sommige plekken op de cabine zijn ietsje minder, maar roest zit er eigenlijk nog niet op. 😃 Ben heel benieuwd Sander!
massey-ferguson
Oke.jaa ziet niet veel plekken.op dak helemaal niet ofwel?daar hadden wij beste bult roest zitten meer dan verwacht toen we alles los haalde 😛 foto kumt er an
Maris
Toen we hem kregen een paar jaar geleden hebben we de cabine gespoten en het frame ook. En het rooie gepoetst. En werd ook wel vrij veel schoon en netjes gehouden. HEt dak roeste trouwens niet zo erg. Wel de voorste cabinespijlen en dan tegen de raamrubbers aan.
massey-ferguson
Jaa idd.jaa bij ons vooral dak en de deuren.een was wel wat slechter as de ander.vedder was alles best wel goed maarja waren toch een keer bezig dus meteen goed aan gepakt. 😃 😛
Tim-MF3080
@massey-ferguson ons dag stond ook vol roest en plekken maar is nu helemaal weer goed 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 3070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!