Foto van een Fendt 307 LS, bezig met trekkertrekken.Vanochtend klaar om te vertrekken naar trekkertrek Berkel-Enschot. 3e plaats behaald in de 3,5 ton landbouwklasse met zo'n 25 deelnemers.

Fendt 307 LS

ArnoFendt
Foto van een Fendt 307 LS, bezig met trekkertrekken.

Vanochtend klaar om te vertrekken naar trekkertrek Berkel-Enschot. 3e plaats behaald in de 3,5 ton landbouwklasse met zo'n 25 deelnemers.

Reacties

FabianFendt
Zonde van die mooie lichten die standaard op het spatbord zitte
ArnoFendt
@FabianFendt

Die zaten zo al toen we deze trekker kochten. Had de vorige eigenaar gedaan i.v.m. met een kuilvoedersnijder of voederdoseerbak.
Toontje kemper
@ArnoFendt

De prijzen pakker!!!!!
ArnoFendt
@Toontje kemper

Ja, op een droge baan lukt het met deze banden om vaak in of dichtbij de prijzen te rijden.
16.9 R34 banden?
ArnoFendt
@martijnsteyrdriver

Nee, Michelin 18.4R34 M8
Diesel-in-Fendt
Arno heb jij ook foto zonder gewichten de op? om ik ga deze jaar niet met de 312 vario maar met de 311 LSA en daar moet ik kleine 1500 kg bij op bouwen om volle gewicht, (ik rij dus in denemarken)
ArnoFendt
@Diesel-in-Fendt

Wil je iets vergelijkbaars maken?
Diesel-in-Fendt
Ja dat ben ik wel van plan zow ik meer gewicht op achte wielen om ik will gaag met dubbel lucht rijden, naar ik geen sucses mee hebt met 4 wd te rijden met dikke gewicht klods in de fronthef. dus dan wil ik met meer gewicht achter op de trekker proberen.
ArnoFendt
@Diesel-in-Fendt

Ik zal één dezer dagen een foto maken de gewichtendrager.
Diesel-in-Fendt
@ArnoFendt dankje wacht wel effe, heb tot 25 mei voor ik ga trekkertrekken 😉
ArnoFendt
@Diesel-in-Fendt

Zelf heb ik hier ooit maximaal 20 x 40kg = 800kg op geladen als balast.
ArnoFendt
@Diesel-in-Fendt

De twee kokers schuif je boven in de glijgoot van de snelversteltrekhaak. Ter versteviging/vergrendeling valt de strip met buisje eraan in de bevestiging van de topstang. Met de moer aan de onderzijde draai ik die dan vast. In het vlakke bovendeel zitten twee gaten waardoor je een draadeind kunt doen om beide stapels gewichten vast te zetten.
Diesel-in-Fendt
Ja ik snap het nu, hoe jij gemaakt hebt, opzicht simpel envoudich. Dus daar kan ik verschillend gewichten van meerdre merken gebruiken klopt dat.?
ArnoFendt
@Diesel-in-Fendt

Ik gebruik zelf alleen John-Deere gewichten, maar je kan dit natuurlijk ook met andere type gewichten doen (als ze stabiel op elkaar liggen, ook met verschillende merken op elkaar). Bij voorkeur wel met gewichten die goed vlak liggen en met een gat erin waardoor je het draadeind kunt doen.
ArnoFendt
@Diesel-in-Fendt

Hoe is het gegaan met de trekkertrek?
Diesel-in-Fendt
Ik heb 3 plek gekregen dus niet verkerd maar goed was maar 3 trekkers in mijn klas. helaas niet erste naar die ande trekkers 500 pk plus hadden 😞
1 trek fullpull en 2 trek 87 meter.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 307 LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!