Foto van een Paus Onbekend, bezig met poseren in de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren.21-04-2011: Na de Agrifac fabriek te Steenwijk, een ander mechanisatiebedrijfje in Haren(Groningen) en

Paus meerdere

JD6930
Foto van een Paus Onbekend, bezig met poseren in de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren.

21-04-2011: Na de Agrifac fabriek te Steenwijk, een ander mechanisatiebedrijfje in Haren(Groningen) en Ten Napel in Gees te hebben verlaten kwamen we naar wat uurtjes rijden aan bij de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren.

Reacties

JD6930
!Verplaatsen naar Paus Onbekend!
walker1
Als ze daar een nieuw model hebben, komt er zeker witte rook uit de schoorsteen?
JD6930
@walker1

Weet ik niet, hoeso?

Het zag er daar wel mooi uit, is echt groot daar. En erg groot spul voor in de mijnen enzo, die shoveltjes zijn niks vergeleken die grote dumpers enzo, terwijl die shovels toch ook al best groot zijn vindt ik. Die Paus shovels paste er net 3 op de dieplader achter de vrachtwagen, 1 hadden we in Haren(Groningen) al opgehaald en 2 bij de fabriek.
ford8630power
@JD6930

Denk even na, iets met Paus.....
JD6930
@ford8630power

Zeker iets over de Paus van de Katholieke kerk ofzo, snap nie wat ie bedoeld maarja.

Als jullie zo vriendelijk willen zijn deze foto mee te verplaatsen naar Onbekend wat nog aangemaakt moet worden, hoeven er straks inplaats van 10 talle foto's maar een paar verplaatst te worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Paus meerdere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!