Foto van een Paus Muldenkipper, bezig met poseren in de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren.21-04-2011: Na de Agrifac fabriek te Steenwijk, een ander mechanisatiebedrijfje in Haren(Groningen

Paus onbekend

JD6930
Foto van een Paus Muldenkipper, bezig met poseren in de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren.

21-04-2011: Na de Agrifac fabriek te Steenwijk, een ander mechanisatiebedrijfje in Haren(Groningen) en Ten Napel in Gees te hebben verlaten kwamen we naar wat uurtjes rijden aan bij de Hermann Paus Machinenfabrik GmbH in Emsbüren.

Reacties

JD6930
!Verplaatsen naar Muldenkipper!
jd2130
Ook bij agrifac geweest zag ik. ons project voor de ZC nog gezien dan?
JD6930
@jd2130

Wat voor machine bedoel je precies? Buiten stonden wel wat spuiten en een rooier en binnen waren ze ook wat spuiten aan het opbouwen. Ben niet echt ver de hal in geweest ben langs de zijmuur in de hal naar achteren gelopen naar het magazijn en daar naar buiten, waarna ik naar achteren naar die spuiten en rooier ben gelopen, verder ben ik niet geweest.
jd2130
Stond waarschijnlijk ergens achter in de hal ofzo. ik bedoel een omgebouwde big six
JD6930
@jd2130

Oke, dan heb ik hem denk ik niet gezien, heb wel in de verte een zie nstaan volgens mij achter in de hal, maar weet niet of dat die van jullie was. Ben alleen voor in de hallen aan de linker zeikant van de fabriek geweest en toen naar buiten.
jd2130
Ja precies, zijn we aan het verbouwen samen met een paar gasten van agrifac voor de zwarte cross
JD6930
@jd2130

Oke mooi!

Is wel mooi he, een keer in zo'n fabriek werken of kijken van zo'n fabrikant. Woensdag ga ik misschien weer mee met de vrachtwagen van stage, dan naar een paar mechanisatiebedrijfjes in NL en dan naar de de fabriek van Krampe Landtechnik und Metallbau GmbH in Goesfeld. Maar dat is nog niet zeker, wand de planning kan iedere dag veranderen, Dinsdag weet ik het dus pas zeker. Schijnt daar heel mooi te zijn, die fabriek van de Krampe kippers etc. zit dacht ik op het terein van een oude militaire vliegbasis. Ben benieuwd. De andere dagen kan ik nit die week dus hopelijk wordt het niet een dag ofzo verzet. En als dat wel is mag ik vast en zeker wel een andere keer mee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Paus onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!