Foto van een Fiat 90-90, bij Witteveen in apeldoorn. Foto is van 2 jaar terug en heeft er ooit al opgestaan, maar is verloren gegaan met de crash van tractorfan toen. Deze heeft het waarschijnlijk iet

Fiat 85-90

danny_ford
Foto van een Fiat 90-90, bij Witteveen in apeldoorn. Foto is van 2 jaar terug en heeft er ooit al opgestaan, maar is verloren gegaan met de crash van tractorfan toen. Deze heeft het waarschijnlijk iets te warm gehad.

Reacties

fiat 666
Lijkt me eerder een 4 cilinder !
danny_ford
Ik kan het inderdaad wel fout hebben, ben geen fiat kenner.
fendtinterfan
Lijkt op een 70-90
Abarth
@fendtinterfan

Zou net zo goed een 60-90 of 80-90 kunnen zijn.. zijn volgens mij allemaal het zelfde 😉
Siegers
@Abarth

60-90 niet dat zijn 3 cilinders
Abarth
Klopt!

Het kan een 70-90, 80-90 of 85-90 zijn...
johndeerefiat
Ik weet van wie die trekker is geweest!
Het is een 80,90 hij komt bij een bollenkweker uit lisse vandaan.
Die was de hele dag er mee aan het werk geweest en s avonds begon hij zomaar te branden. Hij zij tegen mij van wat ben ik blij dat ik hem niet in de schuur had gezet.
Abarth
Ik, Siegers en niels_steyrfreak hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat 90-90 (Poseren) naar Tractoren Fiat 80-90 (Poseren)
fiatgroep
Het is een 85-90 heb er toen zelf bijgestaan
Siegers
Verplaatsen maar weer..
fiat 666
Zitten toch nog echte fiatkenners he
warmerbros
Ik denk de oude trekker van zeestraten uit hillegom,hij komt bij agrotechniek vandaan
fiatjuh
Jammer daar is het mooie ook vanaf door brand,maar goed dat deze dan buiten stond toen de brand er in ging en niet binnen
warmerbros
Ja hij was door kortsluiting in brand gegaan en medewerkers hebben geprobeert om hem te blussen maar de brandweer heeft het afgemaakt,ik heb nog gezocht op 112 bollenstreek maar ik kon hem niet terug vinden de foto's ervan
FabianFendt
Ik, Siegers en fendtfanneede hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat 80-90 (Poseren) naar Tractoren Fiat 85-90 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 85-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!