Foto van een Avr Multivator, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door eppo op 01-05-2011 om 21:46:25, met 10 reacties.

Avr Multivator

eppo
Foto van een Avr Multivator, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

Trekkerman Tom
Tijd om het raam te wassen 😎
eppo
Ach dat vlekje is geen ramp. alleen zo is het even vervelend. en bovendien hebben wij wel andere prioriteiten als ramen wassen.
fendtjuh
Zoals? 😃 bierdrinken zeker jong 😛
eppo
Ja wil je ook 1? 😃 en ach ramen ga ik niet lappen, we hebben ook nog wel stagevolk 😃 ach maar met die kut vogels zijn de ramen ook niet bij te houden. wat had ik graag een buks mee gehad
fendt-412
Je hebt wel wat met ramen ofniet, als je er niet meer doorheen kunt kijken dan... :lol:
ford8630power
Even ruitenwisser aan zetten en het is zo weer weg.
eppo
Ja ruitenwisser aan en dan het hele raam eronder zeker? 😃 haha ja het is wat he die slappe raampjes, gelukkig zit er nu een hele dikke in 😃
110-90pwrr
Hier wil dat voor geen porem meer, ruggen zakken zo weer in door die droogte...
eppo
Ja het is kloten. de vogels liepen er over en dan zakten die gladde zijkanten zo weer in. maarja wachten kan ook niet want de aardappelen staan voor de regen wel boven. @ 110-90 bij jullie trekken ze de ruggen toch? met een soort ploeg?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Avr Multivator ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!