Foto van een International 744, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door trinty op 14-05-2011 om 19:38:38, met 6 reacties.

International 744

trinty
Foto van een International 744, bezig met poseren.

Reacties

looman
Ziet er nog strak uit Trinty, ondanks dat de zon hem wat gebleekt heeft. Fluitende uitlaat vervangen door brulpijp is het enige wat ik zo zie dat afwijkt van origineel. altijd bij jullie gelopen en secuur op geweest zeker 😄
ford8630power
@looman

Ik denk dat je je er nog vreselijk op verkijkt hoe mooi hij nog is.
janhenk
Ik vind um wel mooi! alleen een likkje verf en klaar
trinty
Even jullie mening, aangezien ik geen ervaring heb met spuiten (alleen beetje met carnavalswagen :)) welke ral kleur, 3002 of 3003? schuren of stralen? zelf spuiten of spuiter?
trinty
@looman

Hij heeft inderdaad op de 1e 2 jaar na bij ons gelopen. hij is nog in goede conditie, maar kleur is inderdaad wat dof door de zon en omdat hij de 1e 2 jaar bij de vorige eigenaar veel voor de bereging had gestaan. en ja, die brulpijp wou ik wel keer proberen , maar de orginele staat er ook nog wellis op.

Als ik van de zomer tijd heb, misschien even schuren en spuiten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 744 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!