Foto van een Zetor 8641, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door NH power op 15-05-2011 om 21:56:24, met 12 reacties.

Zetor Forterra 8641

NH power
Foto van een Zetor 8641, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

fendtpks1
Super trekkers:D de buurman had een 9641 zonde dat die em weg heeft gedaan:S:(
NH power
Hij rijd wel goed 😛
fendtpks1
Alleen bende kabaal in de cabine:S
NH power
Ja dat is weer een nadeel dan zet ik de radio gewoon iets harder 😃
fendtpks1
Hahaha ik ook altijd:P maar altijd super trekkers:D
Zetor-Musil
@NH power

Wat vind je van de powershift transmissie ?
NH power
Matig soms doet hij het gewoon goed en dan als je opschakelt blijfd die heel lang in dezelfde hangen voor hij overgaat of als je met de power shift op schakelt dat de trekker bijna stil gaat staan dan jankt die en dan op eens schiet hij weer voorruit !!
N-Htvt155Wessel
@Zetor-Musil

wij hebben dat niet met onze 8641 bij ons doet die het supper, al wel 4 jaar
Zetor-Musil
@NH power

Bedankt voor de reactie
Zetor-Musil
Ik, Zetor-Musil en Johndeere6210r hebben dit object verplaatst van Tractoren Zetor 8641 (Ploegen / Eggen) naar Tractoren Zetor Forterra 8641 (Ploegen / Eggen)
Dirk10641
@ NH power
Hebben wij ook gehad met onze forterra, de dealer heeft toen ergens onder de cabine iets proper gemaakt (ik denk de ventieltjes)en toen was het opgelost. Is dus heel gemakkelijk op te lossen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 8641 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!