Eindelijk op de plaat gekregen. de zelfbouw krattenrooier van gebr. Gunter uit st. Annaland. basis van de machine is een wuhlmaus wagenrooier geweest. de tractor is vervangen door een zetor 9540 en op

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

william brooymans
Eindelijk op de plaat gekregen. de zelfbouw krattenrooier van gebr. Gunter uit st. Annaland. basis van de machine is een wuhlmaus wagenrooier geweest. de tractor is vervangen door een zetor 9540 en op het frame en invoer na is zo'n beetje alles wel aangepast.

Reacties

Michiel-Biervliet
Rijdende aardappelfabriek haha
casefahrer
Die foto heb ik al gezien.. agrarisch dagblad ofzo? Stal&Akker?
GibietheDeutzfan
Heel apart maar of het mooi is ...
william brooymans
Deze rooier staat bijna ieder jaar wel in een of ander blad ja. maar deze foto heb ik toch echt gisteravond gemaakt in de Oudelandseweg in st. annaland.
manus
@william brooymans

Dit zijn echte sleutelaars en voor ons doen is dit gewoon om verbouwde rooiers te zien voor de vroege aardappelen!!
william brooymans
@manus: klopt voor ons is het bijna dagelijkse kost als je er 1 ziet. Als je 5 foto's zou hebben tot 5 jaar terug dan zul je zien dat er ook ieder jaar wel iets aan veranderd is. de mannen zijn altijd bezig om het te verbeteren.
manus
@william brooymans

Op deze Wuhlmaus heeft eerst een Fiatje gestaan maar die kon niet genoeg oliedruk leveren!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!